Aslı biraz karışık herhangi bir para tuzağı yok Marketten direkt olarak Coin alınabiliyor bu Coinin fiyatı örneğin 15.000 Coin 15 TL birde Zombi Spawner 15 TL ben gidip açık artırmaya bu spawnera 10.000 Coini bastım adamın 5.000 Coin karı olacak bunun gibi bizim sıkıntılarımız olacak, adam marketten alacağına açık artırmadan alır 15 TL yükleyeceğine 10 TL yükler bunlarıda düşünmemiz lazım nihayetinde koca bir sunucu, küçük işlerin hesabını yapmak lazım ki ileride bir sorun çıkmasın@WeepingAngelTR sistem gerçekten harika fakat önceden coin basan birinin ardından daha yüksek coin basınca önceki coin basan kişinin coinin yarısı neden geri veriliyor tamamı değilde ? şurdan çıkardığım şey daha fazla para kazanmak ? para tuzağı gibi geldi bana.
Hayır, Oyun içinde Coin kullanıldığından açık artırmadada Coin kullanılmalıDirekt Olarak Jackpot Yapma Şansımız Var Mı?
Bu konuda gerçekten haklısın oyuncunun eşya sunması gerekiyor ama bu işlem o kadar kolay değil ilerde zaten yapılıcaktır şu an beta olarak oyunculara sunuluyor.Fikir düşünsel olarak güzel fakat uygulanabilirlik açısından yetersiz kalıyor. Açık arttırmada oyuncuların eşya sunması gerekiyor eğer bu şekilde olursa hiçbir eşya ucuza satılmaz herkes eşyanın piyasa değerini isteyecektir. Eğer açık arttırmada otomatik bir eşya sunumu varsa ekonominin ölmesine sebep olacaktır. Şöyle düşünelim her saat başı sabit eşyalar koyuluyor, gece 12'den (çoğu kişinin öğrenci olduğunu varsayarak) okul saatlerinin sonuna kadar neredeyse 12 saat boşluk oluşuyor. Kişiler en ucuz fiyattan bu eşyaları alabilir. Herkesin elinde bu eşyalar bulunduktan sonra bu eşyaların hiçbir değeri kalmayacaktır. Piyasada overflow dediğimiz olay gerçekleşecektir. Bunun yanında kişinin sunduğu ücretin yarısının geriye dönmesi kişilerin gözünü korkutacaktır ve sistem kullanımı düşecektir. Bence bu bahsettiğim konuları düşünüp biraz daha geliştirmelisiniz.
Doğru fakat başlangıç limiti 15.000 olan bir eşya ile marketten alım fiyatı aynı şöyle anlatayım: 15.000 Coin 15 tl spawner 15 tl açık artırmaya spawbera en duşuk verilecek 15.000 coin koyarsak bir zarara uğramaz bu mantıkla yaptım hepsiniFikir düşünsel olarak güzel fakat uygulanabilirlik açısından yetersiz kalıyor. Açık arttırmada oyuncuların eşya sunması gerekiyor eğer bu şekilde olursa hiçbir eşya ucuza satılmaz herkes eşyanın piyasa değerini isteyecektir. Eğer açık arttırmada otomatik bir eşya sunumu varsa ekonominin ölmesine sebep olacaktır. Şöyle düşünelim her saat başı sabit eşyalar koyuluyor, gece 12'den (çoğu kişinin öğrenci olduğunu varsayarak) okul saatlerinin sonuna kadar neredeyse 12 saat boşluk oluşuyor. Kişiler en ucuz fiyattan bu eşyaları alabilir. Herkesin elinde bu eşyalar bulunduktan sonra bu eşyaların hiçbir değeri kalmayacaktır. Piyasada overflow dediğimiz olay gerçekleşecektir. Bunun yanında kişinin sunduğu ücretin yarısının geriye dönmesi kişilerin gözünü korkutacaktır ve sistem kullanımı düşecektir. Bence bu bahsettiğim konuları düşünüp biraz daha geliştirmelisiniz.
Neden marketten almak yerine açık arttırmadan alayım? Ben mi yanlış yorumladımDoğru fakat başlangıç limiti 15.000 olan bir eşya ile marketten alım fiyatı aynı şöyle anlatayım: 15.000 Coin 15 tl spawner 15 tl açık artırmaya spawbera en duşuk verilecek 15.000 coin koyarsak bir zarara uğramaz bu mantıkla yaptım hepsini
Coini oyun içinden kazanabiliyorlar ayrıca markette olmayan eşyalarda olacak açık artırmadaNeden marketten almak yerine açık arttırmadan alayım? Ben mi yanlış yorumladım
Yorumunuz için teşekkür ederim.Bence saatlerini teklifi sunan kişi ayarlarsa daha iyi olabilir. Ama yine de son karar senin tabi ki.
Yorumunuz için teşekkür ederim.Bence çok başarılı ve çok yaratıcı bir proje olmuş başarılar![]()
Hayır, lakin bunun sadece bir kaç php dosyasından ibaret olduğunu sanmayın bu açık artırma sistemi için ayrı bir server sistemi kodladım yani kolay kolay entegre edilmez ve satmam.Çok başarılı bir sistem gibi duruyor tebrik ederim lakin aklıma takılan 1 soru var ; bu projeyi satmayı düşünüyor musunuz yoksa kendi sunucunuz için mi kullanacaksınız ?
Marketten alırım daha iyi ? Bir daha neden fazla para verilsin.Doğru fakat başlangıç limiti 15.000 olan bir eşya ile marketten alım fiyatı aynı şöyle anlatayım: 15.000 Coin 15 tl spawner 15 tl açık artırmaya spawbera en duşuk verilecek 15.000 coin koyarsak bir zarara uğramaz bu mantıkla yaptım hepsini