SilverLight
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Buradaki oyunların çoğunu torrent'den ücretsiz edinebilirsin. Sağ tarafı kapamamdaki amaç farklı sizin içiniz fesat
wolfteamcı confirmed![]()
Buradaki oyunların çoğunu torrent'den ücretsiz edinebilirsin. Sağ tarafı kapamamdaki amaç farklı sizin içiniz fesat![]()
Oynamıyorum, öylesine duruyor. :ayran:wolfteamcı confirmed
Eyvallah olabilirÇok fazla bildiğim pc oyunu kalmadı artık.Bildiklerimde ücretli.
Crack indir desem tek başına sıkılırsın ki zaten crack önermem sen de istemiyorsundur diye düşünüyorum.
Trove bir yerde görmüşsündür veya oynamışsındır belki, voxel mmo ama görmediysen de tavsiye ederim görebileceğin en iyi voxel mmo derim (bana göre çok tartışılmasnı) biliyorsan bile yine bak derim.
Canın çok acayip sıkıldığında ve yapacak hiçbir şey yoksa pc de oyun felan Armor games e gir bir şey aklına gelene kadar sevdiğin türde bir oyunda vakit geçir.Ben şahsen çok canım sıkıldığında felan armor games e girer 88 asır milyar kere bitirdiğim Armor mayhemi tekrar bitirmeye çalışırken hangi oyunu oynasam diye düşünürüm. Veya bir oyun indirirkende aynısını yapabilirsin
Benimkide o zamanlardan kalma ancak farklı ve güzel oyunlar istiyorum.Bi ara Gta San Andreas yükledim sıkıldım sildim.Selam dostum,
Mesela ben aylardır bilgisayar'da fazla aktif olamıyorum... Haftasonlar'ı gece saatleri bilgisayar'a geçiyorum; Minecraft harici oyun yok. Bilgisayar'ım 2007'den kalma eski bi' bilgisayar. Her istediğim oyunu kaldırmıyor. Ben de nostalji amaçlı; Eski oynadığım oyunları indiriyorum ve oynuyorum.
Gta Vice City - Gta San Anderas - Mafia II - MaxPayne 2 gibi oyunlar'ı indirdim ve oynuyorum![]()
Evet ikiside san andreas'ın multiplayeri ve oynadım.Samp'ı bilir misiniz? Veyahut mta?
O daha önceden çıkmadı mı ?Battle Field 1 geliyor
Özelden indirme linkini atar mısın ?warframe diyorum, trust metrust, bir daha başka oyunların isimlerini bile duymak istemiyceksin