Minecraft Korku Oyunu Olsaydı Nasıl Görünürdü? ( Lanetlenmiş: Issız Orman - Bölüm 1 )

ozankara99

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar görüp beğendiğim bir hikaye videoseu umarım sizde beğenirsiniz. videoyu hazırlayan arkadaşlar video beğenilirse devamını getireceklerini söylediler. inşallah sizde beğenirsiniz.

ozankara99

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
beğenmenize sevindim :) yanlız videoyu ben yapmadım :) bidahaki bölümü arkadaşlar video sevilirse yapacaklarını söylüyorlar dilerseniz kanallarına abone olup ordan takip edebilirsiniz. bende yeni bölümlerini bu şekilde takip ediyorum inşallah kısa zamanda yayınlarlar.

Fun4IK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hatta guzel degil muthis olmus kardesim ses effektelrine faln bakiyorumda valla ellerine saglik :D

ozankara99

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
beğenmenize sevindim :) benimde çok hoşuma gitti güzel yapmış geymped ekibi :) videoya gelen beğenme sayısına göre yenisini çıkaracaklar. üyeliğiniz varsa beğenirmisiniz bir an önce yenisinin çıkmasını istiyorumda açıkcası :D

ozankara99

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
minecraft versiyonu bu zaten :) işin espiriside burda minecraft korku oyunu olsa nasıl olurdu merak edenler için böyle bir video hazırlamışlar :)