Neden 1.9 sunucu yok

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.9 da çalışan hile az oldugundan ayrıca,
Bilgisayar özellikleri yetmeyende var 1.7 de akıcı oynarken 1.8 de 1fps den fazla alamayanlar var (Benimki gibi)
Hem saten sadece 1.9 ile yapılabilen yeni bir fikir , sunucu türü olmadıgı sürece geçmeye gerek yok diye düşünülebilir.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1.9 da çalışan hile az oldugundan ayrıca,
Bilgisayar özellikleri yetmeyende var 1.7 de akıcı oynarken 1.8 de 1fps den fazla alamayanlar var (Benimki gibi)
Hem saten sadece 1.9 ile yapılabilen yeni bir fikir , sunucu türü olmadıgı sürece geçmeye gerek yok diye düşünülebilir.
1.8 değil ki burdaki olay neden 1.8 üzerinden konuşup performans düşük diyorsunuz anlamıyorum. 1.9 da performans tekrar düzeltildi.

MemoCadaa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyunu 1.2.5 den beri oynamama rağmen en çok sevdiğim sürüm 1.9 oldu (makroya son ! :D)
1.9 server ise cubecraft var bayaa eğlenirsin :D

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende diyorum ki 1.9, 1.7 den daha iyi durumda performans olarak :) Birşeyin kalitesi arttığında o şeyin ücreti artacak diye bi kural yok.
Öyle diyorsun ama 1.7 de 70 fps alırkene 1.9 da 1 fps bile almıyorum benim pcde öyle 1gb ekran kartı 4 gb ram fln yok 256 mb ekran kartı 1gb ram var işlemcim ise 9 yıllık ama 1.7 de 70 fps alıyorum lakin 1.9 da 1 fps bile almıyorum

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öyle diyorsun ama 1.7 de 70 fps alırkene 1.9 da 1 fps bile almıyorum benim pcde öyle 1gb ekran kartı 4 gb ram fln yok 256 mb ekran kartı 1gb ram var işlemcim ise 9 yıllık ama 1.7 de 70 fps alıyorum lakin 1.9 da 1 fps bile almıyorum
Java 7 mi kullanıyorsun yoksa 8 mi? İşletim sistemin, driverların bunların hepsi bunu etkiler...