Edoo81
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
2si de aktifdi.Şuanlık Sıkıntı yok ama
Peki Açık Oldugunda kuruclar Aktifmiydi Ben bu kadr ilgilenen bir kuruclar görmedim şahsen
2si de aktifdi.Şuanlık Sıkıntı yok ama
Peki Açık Oldugunda kuruclar Aktifmiydi Ben bu kadr ilgilenen bir kuruclar görmedim şahsen
Ben Sunucuyu Istersem Cokertirim KiŞuanlık Sıkıntı yok ama
Alım varmıHile Reklam Spam Var Ama Artık botta Var
Sende Her Konuya Alim Varmi Yaziyon Alim Icin Sunucu Yetkili Alimlari Var Oraya Git Dostum Yanlis Yerdesin Suanda :-)Alım varmı
Bazı yerlerde alım var diye yazıyor o yüzden dedimSende Her Konuya Alim Varmi Yaziyon Alim Icin Sunucu Yetkili Alimlari Var Oraya Git Dostum Yanlis Yerdesin Suanda :-)
Ama Dikkat Ettiysen Bazi YerlerdeBazı yerlerde alım var diye yazıyor o yüzden dedim
Afk Olablirlerdi Kurucular Gerçekten Çok İlgileniolar2si de aktifdi.![]()
mertcan.yigitoglu.908Sunucu iyi olabilir.
Sunucu sahibinin skype adresi nedir? Yardım etmek isterim.
Market Olmayan Sw Gördünmü ?Sunucu bir worldedit harikası aman Allah'ım ! konu desen böle güzel konu yok O ye 0 LAGG BUG yok herkes eşit ama viaypiler banlanmaz o ye %100 Söyvayvıy ama mayket vay
%100 survival sunucuda market olmaz neden onlar gibi olmak istiyosun birde bu yönden düşün klasik ölesine açılmış bir sunucu ve bunu samimiyetle sölüyorum bir iki ya kapanırMarket Olmayan Sw Gördünmü ?
O Kadar Surmez%100 survival sunucuda market olmaz neden onlar gibi olmak istiyosun birde bu yönden düşün klasik ölesine açılmış bir sunucu ve bunu samimiyetle sölüyorum bir iki ya kapanır![]()