Play.OttomanMc.Com > Ottoman League | Moba - 1.8.x - 1.12.x | Beta

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveri Bakıma Alıyoruz
Tüm kayıtlar silinmiştir server bakımdan çıktığında tekrar kayıt olmamız gerekiyor şampiyon satın alanlara şampiyonları geri verilecektir

Sonsuz uçurum ve Custom 1vs1 Modu üzerinde çalışıyoruz
Umarız her şey yolunda gider...

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu ne zaman açılır?
Daha doğrusu sunucu açılacak mı ?
Evet, Sunucu Açılacak Birkaç eksiğimiz var onları tamamlayıp açacağız eksikleri ne zamana tamamlarız bilmiyorum :(

Sunucu ne zaman açılır?
Daha doğrusu sunucu açılacak mı ?
Servere şuanda giriş yapabilirsiniz... Minigamesin nasıl çalıştığını görmeniz için 1v1 custom game modu koyduk, test edebilmeniz için bu test serverinde şampiyonların özellikleri şu an yok sistemi görebilmeniz için açlmıştır :)

Sezar61

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Server güzele benziyor bnde varım ama nolur Server kapasitesi artsın yoksa kuyruk olırrrr

Server Açık deil miiii ????

Sezar61

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler servere biraz doluşun bu ne ya

Beyler yarın saat 15:00 da bekliyorum sizi bir kişi de olsa gelin

Abi sorun sunlar gozlemlerıme gore

1-Minyonlar birbirleriyle dovusmuyo
2-Minyonlar bıze saldırmıyo
3-Marketi yenileyın yenı seyler ekleyın (gun ateşi Randuin donmuş yüürek olu adamın zırhı Vb.)
4-Abi daha fazla karekter ve 1 tane daha skill ekleyın her karaktere yani iki skilleri olsun her karakterlerin

abi bundan baska sıkıntı sımdılık yokkkk :.. Server cok iii cok begendımm :) :)

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Gerçekten iyi bir sunucu, böyle bir fikiri düşünüpte açan kurucunuza selamlar.Pluginer ve skripterleride unutmayalım.Sunucu oynanabilir derecede Mimariniz iyi olursa daha oynanır derecede olur diye düşünüyorum, fakat zaten gelişecekmiş.Başarılar dilerim umarım çok kişi girer .)

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten iyi bir sunucu, böyle bir fikiri düşünüpte açan kurucunuza selamlar.Pluginer ve skripterleride unutmayalım.Sunucu oynanabilir derecede Mimariniz iyi olursa daha oynanır derecede olur diye düşünüyorum, fakat zaten gelişecekmiş.Başarılar dilerim umarım çok kişi girer .)
Çok teşekkürler :)

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık Test Sunucusunda da Şampiyonların özelliklerini deneyebilirsiniz...​