MultiCraft.Nitrado.Net | KöylüTakas | Kasa | OtoSatiş | YeniSistemler | Kredi | Edit //FACTİON\\

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
AGA OTO LAPİS YAPMA BUKADR ZORMUYA !

AGA OTO LAPİS YAPMA BUKADR ZORMUYA ! AGA SEN BENİ YANLIS ANLAMISIN OTO LAPİS DERKEN LAPİS ENVANTERE GELSİN DİYOM

off pc dondu yorumu düzenliyemiyorum pardon kardeş oto lapis i sen satma anlamısın envantere gelmesi o

off pc dondu yorumu düzenliyemiyorum pardon kardeş oto lapis i sen satma anlamısın envantere gelmesi o

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
AGA OTO LAPİS YAPMA BUKADR ZORMUYA !

AGA OTO LAPİS YAPMA BUKADR ZORMUYA ! AGA SEN BENİ YANLIS ANLAMISIN OTO LAPİS DERKEN LAPİS ENVANTERE GELSİN DİYOM

O Skriptten Kolayi Yok Zaten Dostum Yapariz Ama Bu Sefer Kazmada Olan Servet Değerlerinin Bi Anlamı Kalmaz.

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama benim gibi oyuncular gelisemiyo servete gelincede forumda bir arkadaş servetli oto lapis gibi bir skript paylasmıstı skripti eklerseniz memnun olurum cunku gelisemedimya

Vestrise99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tek eksik var oda kopyalanabilir ip :D Biz üşengeç insanlarız yapmayın şöyle şeyler :şapka:

emre08gs

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bişe sorucam factionu kapattınız mı?

inş kapatmadınız demi yoksa onca eşya nolucak emekler filan?

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
güncell konu

Güncel Konu Güncel Forum

Konu Güncell Sunucu aktif V

KONU Güncell Forum Güncel İyi Oyunlar

babakondad

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Leş gibi server girmeye değmez adamın teki kafasına göre mute atıyo öbürü küfür ediyo bi yandan kavga çıkıyo biri ötekini skypeye sövüşe çekiyo yeni nesil böyle artık skypeden adam oluyo neyse dahasıda var serverde hack serbest bir şey soruyosun umurlarında olmuyosun sw de yetkili desen oda yok iyi oyunlar :)

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Leş gibi server girmeye değmez adamın teki kafasına göre mute atıyo öbürü küfür ediyo bi yandan kavga çıkıyo biri ötekini skypeye sövüşe çekiyo yeni nesil böyle artık skypeden adam oluyo neyse dahasıda var serverde hack serbest bir şey soruyosun umurlarında olmuyosun sw de yetkili desen oda yok iyi oyunlar :)
1 Gün Aktif Değildim O mute atan kimdi rastgele öle bir şey olamaz sunucuda a dan z ye küfür yasak skript var yalan konuşma bare rezil olma :) sunucumuzda rehber yok hack ise serbest değil millet hacksiz oynayamiyor yorumunuz için teşekkürler güncel konu

babakondad

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Gün Aktif Değildim O mute atan kimdi rastgele öle bir şey olamaz sunucuda a dan z ye küfür yasak skript var yalan konuşma bare rezil olma :) sunucumuzda rehber yok hack ise serbest değil millet hacksiz oynayamiyor yorumunuz için teşekkürler güncel konu
adam olum işte böyle şöyle diyo küfür etmiyo ama sonucu mute sebebi küfür diyo 3 dk mute yiyo sw dekilerde ehuewqhueq bilemem salağı ezik falan bitane adam vardı x ile başlıyodu adı xP ilk iki harfi o atıyo gibime geldi çünkü adam mute yediğinde ilk o gülüyodu

neyse tartışmanın mantığı yok sw de 2 rehber 2 mod 2 admin olsa her gün biri aktif olsa iyi olur