Telefon Öneri

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Huawei diyorlar hala. O gün yalan söyledikleri, milleti kandırdıklarından sonra benim için HİÇ.

Karşılaştırma yapalım:
- S7 4gb iPhone 7plus 3gb (Ram'in önemi yok, android daha fazla yer. iOS daha az.)
- S7 QHD iPhone 7plus Full HD (S7 çözünürlüğü çok iyi ama ne gereği var...)
- S7 ve iPhone 7 ip sertifikaları var. Suya ve toza dayanıklı ancak apple garanti vermiyor.
- S7 tek kamera iphone 7plus çift kamera.
- s7 3900 mAh iphone 7plus 2900 mAh (Yine android fazla yiyor, apple saatte sadece 12% lik bir düşüş sağladı testlerde.)
- Güncelleme desteği konusuna gelince samsung 2 guncelleme verip işi bitirir. Apple hala iphone 5'e guncelleme veriyor
- Malzeme kalitesine gelince Apple daha kaliteli kasaya sahip.
- İki cihaz da 4k'da 30/fps çekip yapabiliyor.
- Parmak izi konusunda ister inan ister inanma Apple aşırı rahat ve hızlı. Samsungda yukardan asagi cekmen gerekiyor, appleda koydugun anda aciliyor.
- Özgürlük: Android lider.
- iOS'ta virüs yok, androidde virüs var. İnanmayanlar gitsin azıcık haber okusun. 60 milyon cihazda virüs var.

Alın bakalım bu mu taraf tutmak, gerçekler bunlar. 6s kullanıyorum dilerseniz 6ste alabilirisniz. O da gayet iyi.
bu arada apple kulaklık girişini kaldırdı sırf şu 800 liralık airpods u aldırmak için. O yüzden apple daha çok paragöz. Samsung da cidden yenilikçi bir firma. Gerek iris tarayıcısı vs olsun. Ama ben appleciyim.

JastRekt__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
S7 EDGE ileri dönük bir telefondur, bunu kimse de inkar edemez.
- 3600mAh batarya'dan bahsediyoruz, seni asla yarı yolda bırakmaz. Android çok şarj yiyormuş. Çok saçma.
- Apple suya ve toza dayanıklılık konusunda garanti vermiyor dediniz, Samsung bunun için çok garanti verdi ve haklıda çıktı.
Örnek: S5 ve S6
- Ramın önemi yok diyorsunuz, yeni çıkan uygulamalar daha iyi özellik istiyor, eski de kalmışsınız.
- Kasa kalitesinde oy kesinlikle S7 EDGE verilmelidir. Kıvrımlı ekran estetikliği ve keskinliği ile daha fazla beğeniliyor. Gidip bir fotoğraflarına bakın.
- Ekrana gelirsek, YOUTUBE'da QHD video olmayabilir, ama bunun telefonda olması ileriyi düşünmeleri demektir. Piksel yoğunlu ile daha estetik ve canlı ekran, daha ne istersiniz?
- Kamera'ya gelirsek, Zirifi karanlıkta bile çekim yapabilen bir kameraya sahip, bu size fazlasıyla yeter.

S7 EDGE tasarım olarak İPHONE 7'yi saf dışı bırakır. Dediğiniz gibi Android'de özgürsünüz. Yavaş olabilir. Fiyat açısından bakarsak, ileriye dönüklüğü ve estetikliği açısından kesinlikle S7 EDGE'yi tercih ederim. Yeni telefonlar'da yeni Android sürümleri oluyor, yavaşlık vesayre hikaye..

Özellikle sporla iç içeyseniz, S7 EDGE yanınıza çok yakışacaktır.
Ne alaka mı? Daha çok spor araba bazında tasarlanmış..
Gerçekten de benziyor..
(Hızlı şarj özelliğine deyinmiyorum bile, rakipsiz.)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Şimdi birsürü laflar hazırlardımda bazen diyorum harbi zamanıma yazık ya ben neyse ya bir şey demiyom

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@Shrike -_- bana QHD kalitesinde bi youtube kanalı , oyun vs bulsana? Sonra da onu full hd'de oyna. Ne kadar fark var acaba... Full HD çok ideal bir kalite.
nvidia fanboyu mu? amd 'yi de gördük :D

Yasir, eğer 3 ayda eskimeyecek, 4 yıl güncelleme desteği alacak ve performanstan eksik vermeycekse yurt dışından iPhone 7 al. İndirime girdi hatta.

Ama diyorsan yok efm jet gibi şarj olsun qhd olsun çift kavisli olsun android olsun, s7edge al.

Google Pixel pahalı vede tasarımını beğenmedim açıkçası.
Not: Ben özgür olayım, gugıl benim konumumu satsın diyorsan da android alabilirsin.
Not2: Google'ın android takip sistemi vardır ve yollardaki trafiği bu şekilde gösterir.
Not3: iphone 7deki kulaklık girişi 800 liralık airpods için kaldırılmadıysa neyim...
Not4: Jailbreak ile çok şey yapabilirsiniz. Örneğin operatör yazısını değiştirebilirsiniz. Geçiş efektlerini değiştirebilirsiniz.
Not5: Samsung en fazla 3 güncelleme verir, bilemedin 4. :p
Not6: Google play çok yavaş, sizde nasıl bilemem.
Not7: Stabilide, rahatlık ve kolaylık istiyorsan ayfon.
Not8: S8'de 4k olursa sakın alma. Bataryasını yemez, tirek sindirir.
Not9: plastik ekran her zaman daha rahat vericidir. -ayfon
Not10: androidde aşırı özgürsün, istediğin her şeyi yapabiliyorsun.
Not11: ayfon 7 de 1000 nit ekran parlaklığı var. Ve, bu da muazzam bir parlaklık. Güneşte rahatsın.
Not12: s7edge deki ekran kapalıyken saat gösterme olayı çok iyi, şarj tüketimini azaltıyor.
Not13: telefon melefon alma. :p (kesin çözüm 100% orijinal.)
-Tarafsızca yazıldı.
QHD kanal baya var youtubede ayrıca birşeyi QHD görmekmi hd mi?

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Apple firmasını tercih etmeni öneririm. Ben iphone 7 kullanıyorum şu an şahsen...
Basit bir neden söyleyeceğim Samsung ile Apple arasındaki en önemli farklardan biri:
HİZMET
Peki neden... Sen telefondan kaynaklanan yani firmadan kaynaklanan bir sorun olduğu zaman (Bu Apple firmasında Samsung firmasına göre daha düşük bir ihtimal En azından patlamıyor...) Apple Store den randevu alıyorsun. O saatte gidiyorsun sorun tespit ediliyor. Büyük bir sorun ise değişim yapılıyor küçük bir sorun ise 2-3 gün içinde parça değişimi yapıp teslim ediyorlar.

Samsung firmasında ise telefon perte çıkmış olsa bile senden alıyorlar 3-4 ay bekletiyorlar sonra bu telefondan umut yo diyip sana farklı teklifler sunuyorlar.

Daha çok neden söylerim hem telefon için hem kullanım hem hizmet hem avantaj hem prestij konusunda ama lüzumu yok kısacası

İPHONE 7

@Shrike -_- bana QHD kalitesinde bi youtube kanalı , oyun vs bulsana? Sonra da onu full hd'de oyna. Ne kadar fark var acaba... Full HD çok ideal bir kalite.
nvidia fanboyu mu? amd 'yi de gördük :D

Yasir, eğer 3 ayda eskimeyecek, 4 yıl güncelleme desteği alacak ve performanstan eksik vermeycekse yurt dışından iPhone 7 al. İndirime girdi hatta.

Ama diyorsan yok efm jet gibi şarj olsun qhd olsun çift kavisli olsun android olsun, s7edge al.

Google Pixel pahalı vede tasarımını beğenmedim açıkçası.
Not: Ben özgür olayım, gugıl benim konumumu satsın diyorsan da android alabilirsin.
Not2: Google'ın android takip sistemi vardır ve yollardaki trafiği bu şekilde gösterir.
Not3: iphone 7deki kulaklık girişi 800 liralık airpods için kaldırılmadıysa neyim...
Not4: Jailbreak ile çok şey yapabilirsiniz. Örneğin operatör yazısını değiştirebilirsiniz. Geçiş efektlerini değiştirebilirsiniz.
Not5: Samsung en fazla 3 güncelleme verir, bilemedin 4. :p
Not6: Google play çok yavaş, sizde nasıl bilemem.
Not7: Stabilide, rahatlık ve kolaylık istiyorsan ayfon.
Not8: S8'de 4k olursa sakın alma. Bataryasını yemez, tirek sindirir.
Not9: plastik ekran her zaman daha rahat vericidir. -ayfon
Not10: androidde aşırı özgürsün, istediğin her şeyi yapabiliyorsun.
Not11: ayfon 7 de 1000 nit ekran parlaklığı var. Ve, bu da muazzam bir parlaklık. Güneşte rahatsın.
Not12: s7edge deki ekran kapalıyken saat gösterme olayı çok iyi, şarj tüketimini azaltıyor.
Not13: telefon melefon alma. :p (kesin çözüm 100% orijinal.)
-Tarafsızca yazıldı.
Ya şu aşırı özgür meselesi ne ya biri çıkardı aşırı özgür aşırı özgür yok telefon bir kod yazıyon uçma yeteneği yokken uçuyor.
:)
Apple candır... IOS Candır

Ama benim önerim şu dur ki bir adet iphone (orjinal) bir adette sahte samsung al ve yerden yere at :)

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Huawei diyorlar hala. O gün yalan söyledikleri, milleti kandırdıklarından sonra benim için HİÇ.

Karşılaştırma yapalım:
- S7 4gb iPhone 7plus 3gb (Ram'in önemi yok, android daha fazla yer. iOS daha az.)
- S7 QHD iPhone 7plus Full HD (S7 çözünürlüğü çok iyi ama ne gereği var...)
- S7 ve iPhone 7 ip sertifikaları var. Suya ve toza dayanıklı ancak apple garanti vermiyor.
- S7 tek kamera iphone 7plus çift kamera.
- s7 3900 mAh iphone 7plus 2900 mAh (Yine android fazla yiyor, apple saatte sadece 12% lik bir düşüş sağladı testlerde.)
- Güncelleme desteği konusuna gelince samsung 2 guncelleme verip işi bitirir. Apple hala iphone 5'e guncelleme veriyor
- Malzeme kalitesine gelince Apple daha kaliteli kasaya sahip.
- İki cihaz da 4k'da 30/fps çekip yapabiliyor.
- Parmak izi konusunda ister inan ister inanma Apple aşırı rahat ve hızlı. Samsungda yukardan asagi cekmen gerekiyor, appleda koydugun anda aciliyor.
- Özgürlük: Android lider.
- iOS'ta virüs yok, androidde virüs var. İnanmayanlar gitsin azıcık haber okusun. 60 milyon cihazda virüs var.

Alın bakalım bu mu taraf tutmak, gerçekler bunlar. 6s kullanıyorum dilerseniz 6ste alabilirisniz. O da gayet iyi.
bu arada apple kulaklık girişini kaldırdı sırf şu 800 liralık airpods u aldırmak için. O yüzden apple daha çok paragöz. Samsung da cidden yenilikçi bir firma. Gerek iris tarayıcısı vs olsun. Ama ben appleciyim.
halla QHD ne gerek var diyorsun baya gerek var

Apple firmasını tercih etmeni öneririm. Ben iphone 7 kullanıyorum şu an şahsen...
Basit bir neden söyleyeceğim Samsung ile Apple arasındaki en önemli farklardan biri:
HİZMET
Peki neden... Sen telefondan kaynaklanan yani firmadan kaynaklanan bir sorun olduğu zaman (Bu Apple firmasında Samsung firmasına göre daha düşük bir ihtimal En azından patlamıyor...) Apple Store den randevu alıyorsun. O saatte gidiyorsun sorun tespit ediliyor. Büyük bir sorun ise değişim yapılıyor küçük bir sorun ise 2-3 gün içinde parça değişimi yapıp teslim ediyorlar.

Samsung firmasında ise telefon perte çıkmış olsa bile senden alıyorlar 3-4 ay bekletiyorlar sonra bu telefondan umut yo diyip sana farklı teklifler sunuyorlar.

Daha çok neden söylerim hem telefon için hem kullanım hem hizmet hem avantaj hem prestij konusunda ama lüzumu yok kısacası

İPHONE 7

Ya şu aşırı özgür meselesi ne ya biri çıkardı aşırı özgür aşırı özgür yok telefon bir kod yazıyon uçma yeteneği yokken uçuyor.

Aşırı özgürlük nedir ya gerçekten.

Ama benim önerim şu dur ki bir adet iphone (orjinal) bir adette sahte samsung al ve yerden yere at :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
patlamıyor evet

WegasTR

En iyi cevaplar
0
halla QHD ne gerek var diyorsun baya gerek var

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
patlamıyor evet
Şarjını bitirmek istiyorsan çok gerek var. Doğru diyorsun.

@Berk ben senin tarafındayım :D En başından AppStore'ye her elinde para olan giremiyor. Adamlar son kelimesine kadar kodları denetliyor.
Şahsen Apple müşteri hizmetlerini aramış ve çok memnun kalmış birisiyim.

Apple neden mi kazanıyor? Zekice fikirler veriyor mesela. Gidipte QHD ekran koymuyor. Full HD koyuyor. Hem de hayvan gibi kar yapıyor.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Samsungun C4 Amirali Note 7 herhalde fasulyeden...
Her eşyayı patlatabilirsin burda önemli olan istisnalar değil sürekli olanlar...

gel bir karşılaştırma yapalım iphone 7 de edge ekran varmı?yok. rami kaç gb 2 samsunginki?4. batarya iphonede 1.960 mAh samsung 3600 mAh çözünürlüğe gelirsek samsung QHD verirken iphone hala fhd koysun ben iphonede bir + göremedim

Samsungun C4 Amirali Note 7 herhalde fasulyeden...
Her eşyayı patlatabilirsin burda önemli olan istisnalar değil sürekli olanlar...

gel bir karşılaştırma yapalım iphone 7 de edge ekran varmı?yok. rami kaç gb 2 samsunginki?4. batarya iphonede 1.960 mAh samsung 3600 mAh çözünürlüğe gelirsek samsung QHD verirken iphone hala fhd koysun ben iphonede bir + göremedim
Şarjını bitirmek istiyorsan çok gerek var. Doğru diyorsun.

@Berk ben senin tarafındayım :D En başından AppStore'ye her elinde para olan giremiyor. Adamlar son kelimesine kadar kodları denetliyor.
Şahsen Apple müşteri hizmetlerini aramış ve çok memnun kalmış birisiyim.

Apple neden mi kazanıyor? Zekice fikirler veriyor mesela. Gidipte QHD ekran koymuyor. Full HD koyuyor. Hem de hayvan gibi kar yapıyor.
senle konuşmak bile istemiyorum QHD varken fhd savunan biriyle konuşmam

pardon hata yapmışım iphone 7 fhd bile değil

WegasTR

En iyi cevaplar
0

senle konuşmak bile istemiyorum QHD varken fhd savunan biriyle konuşmam

pardon hata yapmışım iphone 7 fhd bile değil
Ahahahhahahahahahaha
Çok güldüm be.

O zaman şunları oku:
Samsungun 4gb rami var ve hala kasıyor. APPLE'NIN 2GB RAMI VAR VE SENİN 4GB RAMLİ CİHAZINDAN KAT KAT KAT DAHA PERFORMANSLI. BATARYA KONUSUNA GELİNCE SENİN 3600MAH BATARYAN APPLE DA OLSA 5 GÜN PİLİ BİTMEZ AMA SAMSUNG O KADAR KÖTÜ Bİ FİRMA Kİ SENİN ŞARJIN 1 GÜNDE BİTİYOR. BİR MANTIK DÜŞÜNÜN. DANDROİD KADAR ÇİRKİN/GEREKSİZ RAM KULLANAN BİR İŞLETİM SİSTEMİ GÖRMEDİM. ZATEN GÖRÜYORUZ APPLE KULLANANLARIN FARKINI. @Berk ben senin kadar profesyonel konuşamam bence bu arkadaşın yazdıklarından sonra bi paragraf yazsan çok güzel olur.