NetherPortalLink - Bütün Portalları Tek Bir Noktaya Bağlayın

Sizce NetherPortalLink işe yarar bir plugin midir?

• Kesinlikle

• Kısmen

• Aynı işleve sahip başka bir plugin x sitesinde mevcut

• Belki birilerinin işine yarayabilir fakat o birilerinin içerisinde ben yokum

• Tamamen gereksiz

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Survival sunucular icin kullanisli bir plugin
Kesinlikle. Teşekkür ederim yorumun için.

Pluginin kaynak kodları artık elimde olmadığından güncelleme gelmeyecektir. Belki ileride recode gelebilir (creative bugı için). 2 kişi "Aynı işleve sahip başka bir plugin x sitesinde mevcut" demiş. Kim o iki kişi ve neden nerede gördüklerini belirtmemişler acaba?

An itibariyle 75 download. (edit: 111)

V2.0:
NetherPortalLink'in bir güncellemeyi hakettiğini düşündüğümden bugün kendisini güncelledim (recode) ve sorunsuz (test ettiğim kadarıyla) bir hale getirdim.
  • Artık overworld noktasını belirlemediğinizde oyuncu nethera nereden gelmişse oraya geri döner. (Portal kullanmadan nethera gidilmişse overworld'un spawnına gönderilir bunun için multiverse ile spawn noktanıza setspawn çekmeniz önerilir)
  • Gamemode 1 iken oluşan ışınlanma sorunu tamamen ortadan kaldırıldı.
Güncellemeden önce sunucunuzu kapatın veya plugini plugman tarzı bir araç ile unload edin. Ayrıca eski data dosyasınıda silmeniz gerekecektir kısaca pluginin klasörünü silin.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence eklenti survival sunucular için oynanışı bozmaya yönelik bir şey portalların kendi halinde çalışması daha mantıklı.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bence eklenti survival sunucular için oynanışı bozmaya yönelik bir şey portalların kendi halinde çalışması daha mantıklı.
Öncelikle görüşünü belirttiğin için teşekkür ederim. Birincisi oynanışı evet bir miktar bozacaktır fakat bunun yanında portalların sürekli yeni yerlere gitmesine engel olarak oyunu bir nebze zorlaştıracaktır. Aynı zamanda oyuncuların netherı kullanarak normal dünyada çok uzak yerlere seyahat ederek bulunamaz bir hale gelmelerinide engelleyecektir. Ek olarak netherda bir hub oluşturabilmenizi sağlayacaktır. Oyuncuları bir araya toplamak için gayet güzel bir yöntem olduğunu düşünüyorum şahsen. Tabi unutmamakta fayda var bu pluginin fikri bana ait değil ben sadece bana verilen bir fikri istek doğrultusunda plugin haline getirdim ve burada paylaştım.