Tarafını Seç Asker !

• Didistan

Kullanılan: 5 25.0%
  • Cocacola

Kullanılan: 7 35.0%
  • Fanta

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sprite

Kullanılan: 1 5.0%
  • Pepsi

• Fruko

Kullanılan: 3 15.0%
  • Yedi-Gün

Kullanılan: 2 10.0%
  • Lipton İce Tea

• Kullanılan toplam oy
    20

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fruko City didistana baş sağlığı diledi ve şu an borsada yüksek bir değere sahip olan FruM parasıyla maddi destek yaptı maddi desteğin boyutu yaklaşık 3 milyon FruM parası (15m icetea parası 40 euro/dolar)

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bu İce Tea'da sorun olmaya başladı. Tüm 7 Gün, Fruko ve Didi birlikleri ileri ! Karadeniz'e çıkarma yapıyoruz ! Di7 - FU tank kargo gemisini şu an Fruko'nun savaş gemileri korumakta. Acilen 7 Gün'den hava desteği talep ediyoruz.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fruko City didistana baş sağlığı diledi ve şu an borsada yüksek bir değere sahip olan FruM parasıyla maddi destek yaptı maddi desteğin boyutu yaklaşık 3 milyon FruM parası (15m icetea parası 40 euro/dolar)
para değerimi belirlemek neden sana kalıyor bende güçlü bir ülkeyim

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ice tea eskiden didi de olduğu için her türlü saldırı stratejilerini ve planlarını bildiği için önlemler almıştır ve geçilmez bir savunma yapılmıştır cehenneme hoşgeldiniz
ayrıca benim bombaladığımı bilemezsin fruko gemileriyle bombaladım

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ice tea eskiden didi de olduğu için her türlü saldırı stratejilerini ve planlarını bildiği için önlemler almıştır ve geçilmez bir savunma yapılmıştır cehenneme hoşgeldiniz
ayrıca benim bombaladığımı bilemezsin fruko gemileriyle bombaladım
fruko gemilerinin emrini ben vermedim ve fruko bombası kullanmadın ice tea bombası kullandın fruko bombasına erişimin yok ve o emri ben vermediğim için o boyadan rahat rahat anlıyorum senin saldırdığını ve merminden

@AdexTR 7 günden hava desteği bekliyoruz !

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
@Promesın 'ı köstebek olduğunu düşünmekteyiz bu nedenle sorguya alınmasını ve sorgusu bitine kadar görevinin askıya alınmasını talep ediyorum. Rusya deniz kıyılarında araştırma yapan balistik bölüm patlayıcıların ve bilirkişilerin dediğine göre kullanılan geminin fruko gemilerine benzediğini ve patlayıcının ise fruko envanterinden alındığını tespit etti. Acilen @Promesın'ın yetkisine alı koyma talep ediyorum.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
fruko gemilerinin emrini ben vermedim ve fruko bombası kullanmadın ice tea bombası kullandın fruko bombasına erişimin yok ve o emri ben vermediğim için o boyadan rahat rahat anlıyorum senin saldırdığını ve merminden

bitek ben değil ben de yapmış olabillirim sen hariç diğer ülkelerde

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Promesın 'ı köstebek olduğunu düşünmekteyiz bu nedenle sorguya alınmasını ve sorgusu bitine kadar görevinin askıya alınmasını talep ediyorum.
kendisi çocukluğumdan beri benimledir (serverımda oyuncu :p ) onun kötü bir amacı olduğuna inanmıyorum

bitek ben değil ben de yapmış olabillirim sen hariç diğer ülkelerde
merminden fark ettik zaten senin yaptığını o mermileri hiçbir ülke kullanmıyor ve renkleri ice tea renklerine benziyor patlama sonu oluşan yarıktaki küller ve izler koku gibi şeylerde bunu doğruluyor

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@Promesın 'ı köstebek olduğunu düşünmekteyiz bu nedenle sorguya alınmasını ve sorgusu bitine kadar görevinin askıya alınmasını talep ediyorum.
BU SAÇMALIK ORAYA BEN SALDIRMADIM BEN DAHA KALKINMADA OLAN BİR ÜLKEYİM BU KENDİ SONUMU GETİRMEK OLUR.
Lütfen az mantıklı düşünün cocacola sıradaki hedef olduğunu biliyor bunu o yaptı ben değil!

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
kendisi çocukluğumdan beri benimledir (serverımda oyuncu :p ) onun kötü bir amacı olduğuna inanmıyorum

merminden fark ettik zaten senin yaptığını o mermileri hiçbir ülke kullanmıyor ve renkleri ice tea renklerine benziyor patlama sonu oluşan yarıktaki küller ve izler koku gibi şeylerde bunu doğruluyor
Unutmayın düşmanın saldıracağını bildiğiniz için duvar örersiniz, dosttan saldırı gelmeyeceği için surları indirirsiniz. İlk dileğim Didistan'da yaşanan ihanet olayının başınıza gelmemesidir.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
BU SAÇMALIK ORAYA BEN SALDIRMADIM BEN DAHA KALKINMADA OLAN BİR ÜLKEYİM BU KENDİ SONUMU GETİRMEK OLUR.
Lütfen az mantıklı düşünün cocacola sıradaki hedef olduğunu biliyor bunu o yaptı ben değil!

ben mermi ticareti yapan bir ülkeyim ekonomim silah üstüne bunu ben yapmadım!

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112

Gerekli hava desteği fazlasıyla verilmiştir fakat uçak yakıtları sınırlıdır, acilen kaynak bulunması gerekiyor.