ben size ekipmansız hallerini gösterdim... elbette fazlası var bu askerler 5 yaşından beri güreştirilip kafes maçlarına çıkarılıyor ve özel dövüş eğitimi alıyormermi karşısında kas ne yapabilirki?
7Gün Halkı bu teklifi bir sömürge faaliyeti olarak algıladı ve kamuoyu kendisini sansayonel bir karmaşanın ortasında buldu! Siyasiler halkı yatıştırmaya çalışırken birçok muhalif bu savaşın CocaCola Devleti'nin koloniciliğine karşı desteklendiğini ve bağımsızlık için hiçbir gücü tanımadan mücadele edebileceklerini açıkladı. Bu sebeplerden ötürü teklif, Meclis kararıyla reddedildi.7 Gün coğrafisi ve yer altı kaynaklarına bakılacak olursa yüksek derece Asit - yakıtının bulunduğunu tahmin ediyoruz bu nedenle sizlere 5M Didistan parası (4.5 M 7 Gün Parası ediyor.) vererek yeraltı işlemenize olanak sağlıyoruz.
pepsinin düşmanı olan ice tea pepsiyle düşman olduktan sonra FrukoCity ile arasını düzeltmiştir.ice tea pepsiye savaş ilan eder ic-ti bombardiman uçaklarıyla pepsiyi bombardimana tutar savaş yüzünden ekonomisi düşer
7 Gün, Pepsi ve CocaCola şu an gelişen ülkeler arasında ve savaşa katılmamaktadırlar. Eğer saldırıya uğrarlarsa para birimlerinin değeri düşer.peki bir sorum var döviz neye göre değişiyor gerçek hayata göreyse şu an en yüksekte 7 gün FruM parası ve ice tea olması gerek ??
ice tea bu konuda didiye katılıyorFruko'yu kendi halkı üzerinde deney yaptığından dolayı bunu etik dışı ve canlı yaşam haklarına karşı gelerek yaptığı için kınıyorum(z).
ben yapmadım gönüllü askerler özel bir eğitimden geçiyor deney yapmıyoruz ! deney yapıcak olsak robot kullanırdıkFruko'yu kendi halkı üzerinde deney yaptığından dolayı bunu etik dışı ve canlı yaşam haklarına karşı gelerek yaptığı için kınıyorum(z).
gönüllü askerlere özel eğitim vermek suçmu isterseniz F eğitim kamplarını bir ziyaret edin sonra bu suçlamaları yapmanıza hak tanırım eğer aksi bir şey varsa lütfen bizi tanımadan kirletmeyin biz size sadık kaldıkça bizim üzerimizden oynuyorsunuzDidistan ve Fruko her ne kadar etik dışı olsa da devasa bir sistem üzerinde çalışıyor. Yakında tüm canlılık faaliyetlerinin sonunu getireceğiz, kendimizin bile...
FrukoCity başkanı yiğit bey icetroyer açılımında ice tea başkanına hayırlı olsun mesajı göndererek dostluğa adım atmıştır bunun en büyük sebebi ice teanın pepsi ile olan düşmanlığıdıricetroyer gemilerinin yapımı bitmiştir
ice tea frukoya teşekkürlerini iletirFrukoCity başkanı yiğit bey icetroyer açılımında ice tea başkanına hayırlı olsun mesajı göndererek dostluğa adım atmıştır bunun en büyük sebebi ice teanın pepsi ile olan düşmanlığıdır
bu hamle FrukoCity yi kışkırtır ve ice tea ile FrukoCity dostlukları biraz sarsılır bu sırada Didistana yardım eden fruko ekonomisini toparlamıştır ve ülkeden çıkışı açmıştırice tea koruma olarak anti acid uydusunu inşa eder Acid - Lightnin 2 den gelen her türlü ışını bloke eder