Tarafını Seç Asker !

• Didistan

Kullanılan: 5 25.0%
  • Cocacola

Kullanılan: 7 35.0%
  • Fanta

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sprite

Kullanılan: 1 5.0%
  • Pepsi

• Fruko

Kullanılan: 3 15.0%
  • Yedi-Gün

Kullanılan: 2 10.0%
  • Lipton İce Tea

• Kullanılan toplam oy
    20

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ice tea pepsiye savaş ilan eder ic-ti bombardiman uçaklarıyla pepsiyi bombardimana tutar savaş yüzünden ekonomisi düşer

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Fruko'yu kendi halkı üzerinde deney yaptığından dolayı bunu etik dışı ve canlı yaşam haklarına karşı gelerek yaptığı için kınıyorum(z).

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
7 Gün coğrafisi ve yer altı kaynaklarına bakılacak olursa yüksek derece Asit - yakıtının bulunduğunu tahmin ediyoruz bu nedenle sizlere 5M Didistan parası (4.5 M 7 Gün Parası ediyor.) vererek yeraltı işlemenize olanak sağlıyoruz.
7Gün Halkı bu teklifi bir sömürge faaliyeti olarak algıladı ve kamuoyu kendisini sansayonel bir karmaşanın ortasında buldu! Siyasiler halkı yatıştırmaya çalışırken birçok muhalif bu savaşın CocaCola Devleti'nin koloniciliğine karşı desteklendiğini ve bağımsızlık için hiçbir gücü tanımadan mücadele edebileceklerini açıkladı. Bu sebeplerden ötürü teklif, Meclis kararıyla reddedildi.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ice tea pepsiye savaş ilan eder ic-ti bombardiman uçaklarıyla pepsiyi bombardimana tutar savaş yüzünden ekonomisi düşer
pepsinin düşmanı olan ice tea pepsiyle düşman olduktan sonra FrukoCity ile arasını düzeltmiştir.
Resmi Olarak FrukoCity vs ice tea mücadelesi inmiş borsada değerleri eşitlenmiştir

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fruko'yu kendi halkı üzerinde deney yaptığından dolayı bunu etik dışı ve canlı yaşam haklarına karşı gelerek yaptığı için kınıyorum(z).
ice tea bu konuda didiye katılıyor

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Didistan ve Fruko her ne kadar etik dışı olsa da devasa bir sistem üzerinde çalışıyor. Yakında tüm canlılık faaliyetlerinin sonunu getireceğiz, kendimizin bile...
1 adet uzaya Acid - Lightnin 2 savaş uydusu yolluyoruz. Tabii bu şuanlık.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Didistan ve Fruko her ne kadar etik dışı olsa da devasa bir sistem üzerinde çalışıyor. Yakında tüm canlılık faaliyetlerinin sonunu getireceğiz, kendimizin bile...
gönüllü askerlere özel eğitim vermek suçmu isterseniz F eğitim kamplarını bir ziyaret edin sonra bu suçlamaları yapmanıza hak tanırım eğer aksi bir şey varsa lütfen bizi tanımadan kirletmeyin biz size sadık kaldıkça bizim üzerimizden oynuyorsunuz

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ice tea koruma olarak anti acid uydusunu inşa eder Acid - Lightnin 2 den gelen her türlü ışını bloke eder

FrukoCity başkanı yiğit bey icetroyer açılımında ice tea başkanına hayırlı olsun mesajı göndererek dostluğa adım atmıştır bunun en büyük sebebi ice teanın pepsi ile olan düşmanlığıdır
ice tea frukoya teşekkürlerini iletir

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ice tea koruma olarak anti acid uydusunu inşa eder Acid - Lightnin 2 den gelen her türlü ışını bloke eder
bu hamle FrukoCity yi kışkırtır ve ice tea ile FrukoCity dostlukları biraz sarsılır bu sırada Didistana yardım eden fruko ekonomisini toparlamıştır ve ülkeden çıkışı açmıştır

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ice tea icetroyer ic-ti ve ice-16 larla pepsiyi baskı altında tutar ama bu yüzden ekonomisi olumsuz etkilenir

ice tea ne olduğu bilinmeyen sadece üst yetkililerin bildği bir projeye başlar