[MCPROGAMİNG] [1.8+] Bir sunucuya emek verilmiş olması onlara yetişemeyeceğiniz anlamına gelmez.

Pro survival' da daha önceden oynamışmıydınız ?

• Elbette oynadım

Kullanılan: 19 51.4%
  • İlk defa görüyorum

Kullanılan: 18 48.6%

• Kullanılan toplam oy
    37

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İki beni sevmeyen adam, iki yanlış anlama. Türkçe cümle kuruyorum, anlamıyorsanız bilemiyeceğim. Emin ol ki bu sunucu kıskanılacak bir sunucu değil, senin sunucunda aynı şekilde. Konuda bir kötüleme/baltama cümlesi kurmadım, toplamda üç kez giriş yaptım her seferinde şansıma "kasa" dağıtıyorlardı dedim. Kurduğum her cümleyi başka yere çekmek zorunda değilsiniz, biz sunucumuzu güzel bir şekilde düzenliyoruz. İyi forumlar.
Bence yetkililer kalitesiyle, sizden kat kat kaliteliler. Konuyu başka yere çekmiyorum, sen basbayağı baltalıyorsun. :ci:

lazkopat3718

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İki beni sevmeyen adam, iki yanlış anlama. Türkçe cümle kuruyorum, anlamıyorsanız bilemiyeceğim. Emin ol ki bu sunucu kıskanılacak bir sunucu değil, senin sunucunda aynı şekilde. Konuda bir kötüleme/baltama cümlesi kurmadım, toplamda üç kez giriş yaptım her seferinde şansıma "kasa" dağıtıyorlardı dedim. Kurduğum her cümleyi başka yere çekmek zorunda değilsiniz, biz sunucumuzu güzel bir şekilde düzenliyoruz. İyi forumlar.
Her seferinde sunucunuzdan bahsetmenizden sıkıldım. Burası benim forum konum lütfen bahsetmeyin artık. Niyetinizi benden iyi bilen yoktur. Ben cevap vermeseydim bu sunucuya girecek olan oyuncularında benim gibi tahmin edeceği aşikar. Lütfen kendi sunucunuzla ilgilenin, kendi forum konunuza sunucumuzu güzel bir şekilde düzenliyoruz deyin. İyi forumlar..

Sunucu Online Artmaya Başladı Emrecim, Başarılar dilerim. (Hep Böyle)
teşekkür ederim :)

lazkopat3718

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel fakat şöylede olabilir: [MCPROGAMİNG] - [1.8+] - Rütbeler,Trade,Team,AçıkArtırma,Boss - Kalite Tesadüf Değildir. | +50 Online |
ara ara kullanıcam bir onu bir diğerini teşekkürler :)

Var fakat sunucunuzda çok özellik var, hepsini toplamam lazım " [PLAY.MCPROGAMİNG.COM] - 1.8 - ProSurvival Efsanesi birçok Özellikle Yenidn ! > /Sat,Trade,Team,AçıkArttırma,Boss +50 ONLİNE ! "
her ikisinide kullanıcam yani :)

GabrieL258

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
lazkopat beni hatırlamısın bilmem 2013 de sonsurvivalda mıydı bi sv de tanışmıştım seninle o ara GabrieL ismiyle oynuyordum 17 blaze spawnerı tek seferde bulan tek kişiydim belki hatırlarsın zengindim o sv de takas falan yapıyorduk seninle tanıştığımızda ilgimi çekmiştin professional bi oyuncuydun bilgiliydin sonra sv açtığını gördüm forumda 2014-2015 yılı arası olması lazım prosurvival adlı sv açmıştın ismini görünce girdim hemen çünkü lazkopat varsa sv güzeldir dedim 1 ay boyunca oynadım sonra mc yi bırakmıştım şimdide seni burda gördüm tekrardan sv ye girmeden sv nin kaliteli olduğunu anladım çünkü şu mc yi çok iyi bilen sadece sv kurmakta değil oyun içi ve oyun dışı(plugin vs) konularda çok bilgili olan bildiğim nadir insanlardansın o yüzden daha sv ye girmeden sana 10/10 puan veriyorum müsait olunca sv ne giricem oyuncu ismi olarakda AxeRaider ismini kullanıyorum girince tanırsın beni iyi oyunlar kardeşim

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
lazkopat beni hatırlamısın bilmem 2013 de sonsurvivalda mıydı bi sv de tanışmıştım seninle o ara GabrieL ismiyle oynuyordum 17 blaze spawnerı tek seferde bulan tek kişiydim belki hatırlarsın zengindim o sv de takas falan yapıyorduk seninle tanıştığımızda ilgimi çekmiştin professional bi oyuncuydun bilgiliydin sonra sv açtığını gördüm forumda 2014-2015 yılı arası olması lazım prosurvival adlı sv açmıştın ismini görünce girdim hemen çünkü lazkopat varsa sv güzeldir dedim 1 ay boyunca oynadım sonra mc yi bırakmıştım şimdide seni burda gördüm tekrardan sv ye girmeden sv nin kaliteli olduğunu anladım çünkü şu mc yi çok iyi bilen sadece sv kurmakta değil oyun içi ve oyun dışı(plugin vs) konularda çok bilgili olan bildiğim nadir insanlardansın o yüzden daha sv ye girmeden sana 10/10 puan veriyorum müsait olunca sv ne giricem oyuncu ismi olarakda AxeRaider ismini kullanıyorum girince tanırsın beni iyi oyunlar kardeşim
SonSurvival'dan hatırlıyorum seni!!!! Mobbed ben ulann abi o zamanlar ne güzeldi ne duygulandım Tolgaydı serverin sahibi cLef7 falan vardı

GabrieL258

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aynen o günler güzeldi sohbet muhabbet vardı eğleniyorduk ticaret yapıyorduk sonra kurucular sv ye girmemeye başladı millet .rayı açmaya başladı sv de 4-5 çocuk insanlara tpa tuzağı yapmaya başladı sonra herkes dağıldı 1 ay boyunca beraber oynadığım ortağım bütün eşyalarımı alıp spawnerlarım dahil 17 blaze 26 mağara örümceği 18 normal örümcek 11 iskelet 17 zombi spawnerımı alıp tpa tuzağı yapan elemanın birine vermişti birde sohbet muhabbet ettiğim insanlar sv yi bırakınca bende bırakmıştım o sv yi ama gerçekten güzel günlerdi

clef7 yi hatırladım kurucuyuda hatırladımda mobbed ismi bana çok tanıdık geldi ama bi türlü hatırlayamadım uzun yıl geçti aradan hocam kendini az tarif et ben hatırlarım ama ismin çok tanıdık geldi bana