Biktim ayni sunuculardan

BEnBx1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar mc artik oynanmiycak hale geldi ! hep ayni faction sunucular hep ayni skyblock hep ayni survival sunucular. bir birinin ayni hepsi.
yeni bir sunucu gerekiyor ne biliyim orta cagda gecen cok farkli ozellikleri olan bir sunucu
bu durumu biraz rpg ler kapatiyordu ama acik rpg de yok su anda ne yapcaz bilmiyorm

BurakEfendi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aslında Benim Aklımda Çok Farklı Bir Faction Sunucusu Var Diğerlerine Acayip farklar Atabilecek Bir Sunucu.Diğerlerine Hiç Benzemeyen Bir Sunucu.Ama Yeterli Sermayem Yok :(

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Biz bu nedenle daha farklı bir işe giriştik. 1 senedir kısmen içinde RP bulunduran CrazyFarm oyununu Dünya'ya getirdik. Sadece 3 günlük bakımdaydık. Bugün tekrardan açılış günümüz. Farklı oyunlar yaratarak ülkemizi olabildiği kadar temsil etmeye çalışıyoruz. Fazla üyeden çok fazla saygıya önem veriyoruz.

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Aslında bu biraz da üyelerin kalitesine bağlı oluyor. Bazı üyeler gelip ego yapıyor bazıları da birbirinin klonu:
+ "Alım var mı?"
- "Maalesef, yok."
+ "Buildim çok iyi"
*5 saniye bekler...
- "Bu server yapanın......."
Belki üye mantığı bu şekilde çalışmasa daha çok aktifi olan daha kaliteli sunucular yapılabilir. :)