Tarihe karışmasına çok az kalan Faction sunucusundaki amaç Faction sunucuların vazgeçilmezi ve olmazsa olmazı olan Lapis'i saatlerce kazarak bunları satmak ve para kazanmak. Kazandığın parayla kendine set çıkarıp, bir klan bulup veya kendi klanınızı kurup klanlar arası mücadele yapmaya dayanır.Minecraft faction serverlerde amaç nedir lapis serverlerde heralde faction oluyor amaç ne yani o lapis ve faction sunucularda full set olup ne yapıılıyor teşekkürler![]()
peki skyblock nedir?Tarihe karışmasına çok az kalan Faction sunucusundaki amaç Faction sunucuların vazgeçilmezi ve olmazsa olmazı olan Lapis'i saatlerce kazarak bunları satmak ve para kazanmak. Kazandığın parayla kendine set çıkarıp, bir klan bulup veya kendi klanınızı kurup klanlar arası mücadele yapmaya dayanır.
Yani şuanki amaç böyle.
Unutmayın Lapissiz Fekşık KESİNLİKLE olmaz. Lapis şart hocam. Lapiiğs.
SkyBlock ise hiçlikten çokluğa gidiştir. Size başlangıçta küçük bir ada verir ve birtakım eşya verir. O eşyalarla adanızı büyütürsünüz.peki skyblock nedir?
ada yı büyütünce ne işe yarar ve neden lapis neden başka maden değilde lapis onu onlamadım özel bir sebebi varmıSkyBlock ise hiçlikten çokluğa gidiştir. Size başlangıçta küçük bir ada verir ve birtakım eşya verir. O eşyalarla adanızı büyütürsünüz.
Hocam bir anlamı yok o kalmış onu kullanmışlar.ada yı büyütünce ne işe yarar ve neden lapis neden başka maden değilde lapis onu onlamadım özel bir sebebi varmı
ada yı büyütünce ne işe yarar ve neden lapis neden başka maden değilde lapis onu onlamadım özel bir sebebi varmı
Yanlış bilmiyorsam çok level veriyor,level ile de büyü basıyorsun.ada yı büyütünce ne işe yarar ve neden lapis neden başka maden değilde lapis onu onlamadım özel bir sebebi varmı
Lapis herhangi bir şekilde işe yaramıyor. Craft yapılamıyor. XP veriyor. Taş kazmayla bile kazılabiliyor.ada yı büyütünce ne işe yarar ve neden lapis neden başka maden değilde lapis onu onlamadım özel bir sebebi varmı
Yani bu türlerde amaç en güçlü olup diğer oyuncularla savaşmakmı?Lapis herhangi bir şekilde işe yaramıyor. Craft yapılamıyor. XP veriyor. Taş kazmayla bile kazılabiliyor.
Eskiden redstone da kullanıyorlardı. Fakat artık sadece lapis kullanılıyor.
Factionda öyle ancak skyblockta en zengin olmakYani bu türlerde amaç en güçlü olup diğer oyuncularla savaşmakmı?
peki factionmu daha eğlenceli SkyblcokmuFactionda öyle ancak skyblockta en zengin olmak![]()
Kişiden kişiye değişir hocampeki factionmu daha eğlenceli Skyblcokmu
Survival öneririm hocam en çok oyuncu ondasizce? ve bu iki server türüde öldüyse hangi server türleri yaşıyor![]()