Künefe Winner !

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Savaşı kazandığınıza dair bir kanıt veya belge varmı biz halen savaşıyoruz ve diyorum biz bitti demeden bitmez :)
Ve ikide bir Canan Karatay caps i atıp savaşı kazandığınızı sanıyorsunuz yazık .. :D
Canan hocamız tek attı size bize laf düşmez fazla.
Ek olarak Savaşın belgesi çürümüş savaşçılarınız. Patateslerde dahil olmak üzere dün yok oluşlarınızı izledik !

Vertex

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu iki tatlıyı yapanlar tartışmıyor da siz yiyenler mi tartışıyorsunuz?
İkisi de güzel bir tatlı, iki tarafta birbirinden güzel.

(Çocukların yarışmalara katılıp, tüm çocukların kazanmasını açıklamak gibi bir şey oldu)

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Admiraldus değil. Amiral! (A)d(miral)dus...
Sorun etmeyin hocam,,
Patatesciler ve baklavacıların okumaları biraz zayıf :/ Sürekli cürümekten naparsın...

(Çocukların yarışmalara katılıp, tüm çocukların kazanmasını açıklamak gibi bir şey oldu)
Savaşta değilseniz, yorum kalabalığı yapmayalım bence :)

Vertex

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sorun etmeyin hocam,,
Patatesciler ve baklavacıların okumaları biraz zayıf :/ Sürekli cürümekten naparsın...

Ben savaşı sevmiyorum, savaşta olanlar boş yere gereksiz ortam üretenlerdir :)
Ortam kalabalığı yapmayalım bence :)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Forumda tatlı, acı geçen bir tartışma. Her şeyde mantık aramayın.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Ben savaşı sevmiyorum, savaşta olanlar boş yere gereksiz ortam üretenlerdir :)
Ortam kalabalığı yapmayalım bence :)
Ortam kalabalığından uzaklaşmak için ; Sağ tarafta kullandığınız browserde 'X' İşareti mevcut hocam yanlışmıyım :)
Alışılmış ve saçma konular yerine tatlı atışmalar veyadda böyle eğlenme amacımızı kötülemenizi anlamıyorum. Konu baltacıları olarak hiçte tatlı veya cool değilsiniz.

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Sorun etmeyin hocam,,

Okumamız zayıf değil.Biz Antarktrika'da özel eğitim görüyoruz fakat sizin gibi aciz künefeler sadece şeker!Siz egosu tavan yapmış şeker yığının tekisiniz.

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Haklısınız, ondan sizi temizlemek için bir ton suyun altına sokuyorlar ! Hahaha !
Bir ton suya sokmaları bizim seçimimiz değil.Fakat en azından sizin gibi insanları diyabet etme riski bulundurmuyoruz.Sizden 2 tabak yese hasta olacak adama benden 100 gram ver kendine gelir.Biz temiz meyveleriz.Fakat sizler...İçinize ne katıldığı belli değil.

Vertex

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ortam kalabalığından uzaklaşmak için ; Sağ tarafta kullandığınız browserde 'X' İşareti mevcut hocam yanlışmıyım :)
Alışılmış ve saçma konular yerine tatlı atışmalar veyadda böyle eğlenme amacımızı kötülemenizi anlamıyorum. Konu baltacıları olarak hiçte tatlı veya cool değilsiniz.
Ben bir baklavıcıydım, ilk açtığınız konu da bunu dile getirdim ama cıvkı çıktı... Ama siz istediniz!
Savaşa devam, BAKLAVACILAR bitmez...

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Baklavacı savaşçılar çürüdü diyorsunuz ama ben halen burdayım :)