Uydunet'i alkışlıyoruz.

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben müşterilerine aşırı derecede kaliteli bir hizmet sunan uydunet bak güzel kardeşim biz modemi gelip kuruncaya kadar iyiyiz sonrasında zaten 1 yıl hizmetinizi iptal edemiyorsunuz çatır çutur sizden paraları alıyoruz ve müşteri hizmetlerini aradığınızdada karşına ilk okul mezunu olan bir cahili çıkartıyoruz yada bilgisayar hakkında bir şey bildiğini sanan bak güzel kardeşim 10mbps interneti alıyorsun ve kullanıyorsun akk bitiyor ve internetini okadar 100kbps e düşürüyoruz bak superonline ve ttnet e adamlar 3mbps e düşürüyor ayıp denen bir şey var ya bak gel sen bizde kal senden biz çatır çutur paraları alıp dünyanın en güzel hizmetini sunalım eğer hizmeti iptal edersen şöle bir şey yaparız biz senin ödediğin faturaları ödenmemiş olarak gösterip sana borç çıkartırız o yüzden rahat dur :)

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dostum bu adamlar kendini komik sanıyor.

Tek yaptıkları şey insanların paralarını sömürüp "Bakııın biz size kaliteli internet veriyoruz 100 TL verin size kaliteli internet verelim" deyip dandik internet vermek. Bu sadece Uydunet için geçerli değil TTnet'te öyle. Ukrayna'da 20 TL'ye AKK'sız hızlı internet alabiliyorken burada 70 TL verip Download hızı 500 kbps olan AKK'lı internet veriyorlar. İyiki kasabaya taşındımda 2.6 KBPS oldu. Bu adamların tek derdi para ve kendilerini cidden komik falan sanıyorlar. Elalem süper hızlı internetle Plüton'dan anlık görüntü alıyor biz hala "İnterneti kısıtlayalım ki daha çok para kazanalım" derdindeyiz...

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
TTNET - 56/57TL 6.07.2017 De Kotaya girdi hiçbir şey indirmememe rağmen belki baksan 5 6 gb anca indirmişimdir.

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
TTNET - 56/57TL 6.07.2017 De Kotaya girdi hiçbir şey indirmememe rağmen belki baksan 5 6 gb anca indirmişimdir.
Superonline candır türkiyedeysen tabi çünkü türkiyede düzgün internet sağlayıcısı diye bir şey yok :D ama harbiden adamlar uzaya çıkıyor bizler hala 100mbps interneti görünce "vay be" diyoruz adamlar yapay zeka üstünde çalışıyor robot yapıyor biz hala 50mbps interneti görünce heyecanlanıyoruz

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba internetin hızı oturduğunuz yere göre değişiyor. Çünkü ben de TTNET kullanıyorum, ayda yaklaşık 70 lira falan ödüyorum ancak hızım ay boyu aşağıdaki gibi:

Son 2 günde 18 GB+ indirme yapmama rağmen durum bu. Hatta şu an Witcher 3'ü indirmeye kalksam bittiğinde hızım hala aynı kalır diye düşünüyorum. (O kadar internet harcadığım zamanlar olmuştu.)

Sonuç olarak internetinizin hızı bulunduğunuz yere bağlı olarak değişebiliyor. Önceleri TTNET'ten çok şikayetçiydim. O kadar paraya rağmen 2 Mbps veriyordu. Ama şimdi 57 MB'lik bir videoyu 10 saniye içinde indirebiliyorum.

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba internetin hızı oturduğunuz yere göre değişiyor. Çünkü ben de TTNET kullanıyorum, ayda yaklaşık 70 lira falan ödüyorum ancak hızım ay boyu aşağıdaki gibi:

Son 2 günde 18 GB+ indirme yapmama rağmen durum bu. Hatta şu an Witcher 3'ü indirmeye kalksam bittiğinde hızım hala aynı kalır diye düşünüyorum. (O kadar internet harcadığım zamanlar olmuştu.)

Sonuç olarak internetinizin hızı bulunduğunuz yere bağlı olarak değişebiliyor. Önceleri TTNET'ten çok şikayetçiydim. O kadar paraya rağmen 2 Mbps veriyordu. Ama şimdi 57 MB'lik bir videoyu 10 saniye içinde indirebiliyorum.
Hocam IP adresini özellikle neden gösteriyorsun :D