Yukarda give komutuyla yazdım ben onu kullanıyorum şahsenHaklısın birde skriptsiz olmazmı bu iş
SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yukarda give komutuyla yazdım ben onu kullanıyorum şahsenHaklısın birde skriptsiz olmazmı bu iş
Kalp olmuyor amaYukarda give komutuyla yazdım ben onu kullanıyorum şahsen
SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Skripti kullan geç. Java bükücülerden duyduğunuz "Ayyy, skript mi? Lag yapar o." şeylerini bırakın da kullanın. 4000 bin satır skript kullanıyorum lag falanda olmuyor kapı kapı kullanıyorum.Haklısın birde skriptsiz olmazmı bu iş
o skriptSkripti kullan geç. Java bükücülerden duyduğunuz "Ayyy, skript mi? Lag yapar o." şeylerini bırakın da kullanın. 4000 bin satır skript kullanıyorum lag falanda olmuyor kapı kapı kullanıyorum.
[emoji813] kalbi kopyala ve yapıştır aldığım site:Kalp olmuyor ama
AdvanceItemEffects İteme Efekt Ekleme Can Cogaltma Gibi VB. ..... ?Isım İcin ISEEEKalp koymak istiyorum
Backup Alarak Svyi Geri Alıcaksın. Backup Yoksa Batihosta Başvır.gençler sunucumun basla dunyası vardı adı map tı
oyuna ılk gırenler world dunyasında doguyodu konu actım ve sarıbücür diye biri dediki worldu sil ve map olan dunyanın adını world yap yaptım ve tum map sılındı nasıl hallederıım batıhost sunucum
backupmı o nitradoda değilmi basvurdum yapılavcak bir şey yok dedilerBackup Alarak Svyi Geri Alıcaksın. Backup Yoksa Batihosta Başvır.
yaptıgını skript olarak koyddum komutu yazınca komut yokmus gıbı algılıyor mesela kasdjasdı yazarsın komut olarak beyaz yazı cıkar ya aynı oyleSırf mesaj kasmak için yazacağına kod içine alda adam yararlansın.
Buyur.
Kod:command /kılıçver: trigger: play "LEVEL_UP" to player at volume 5 send "&8> &7Kılıcınız &abaşarıyla &7verildi!" give 1 diamond sword named "&4<3 &6Edit Kılıç &4<3"
Beni etiketlememişsin bücürü etiketlemişsin aşk olsun!Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Biraz araştırsanız bulucaksınız.
Eğer olmadıysa bir kaç arkadaş kilitleyiyim:
@SarıBücürIsBack
@admiraldus
Beni etiketlememişsin bücürü etiketlemişsin aşk olsun!
Vay canına!/give [kendi ismin] 276 1 name:Edit_kilic lore:Kilicin_bilgi_kismi Yazarak İstediğin İteme İsim Vere Bilirsin,