Dolandırıcı-Yalancı MasterSurvival'in Gerçek Yüzü! Aldığı Sabit Reklam Haram Para Hemen Konuya bak.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,351
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
1,190
Puanları
3,300
Şuda tamamı
I. Genel

I. Marbis GmbH “nitrado.net” adresini kullanarak “Nitrado” adı altında bir Internet portalı işletmektedir. Bu portal müşterilerine Ön Ödemeli (pre-payment) oyun ve ses sunucusu ile birlikte sanal alan kiralayabilecekleri bir platformdur (“sunucu hizmetleri”). Müşteriler ücretsiz olarak Nitrado web sayfasına üye olabilirler. Kayıt işlemi için kullanıcı adı, e-posta adresi ve şifre gereklidir. Genel İş Şartlarımız („GİŞ“) bundan sonraki Nitrado ve müşteri olan ilişkisi burada (müşteri) olarak tanıtılan kişidir. Müşteri hizmet aldığı an "GİŞ"leri kabul etmiştir.

Hizmet şartları (“HM”) Nitrado ve sunucu hizmetlerini kullanan müşteriler (takip eden kısımda aynı zamanda “müşteri” olarak da adlandırılmıştır) arasındaki sözleşme koşullarını oluşturur.


II. Services
1. Nitrado, www.nitrado.net Internet portal aracılığıyla müşterilerine ücret karşılığı belirli bir sure için sunucu hizmeti kiralama hizmeti sunmaktadır.

2. Nitrado müşteri istediği takdirde sanal alanın alınması ve/veya bakımı konusunda müşteri ile alan sağlayan ilgili kurum arasında aracı olarak görev alır. Nitrado’nun sanal alan satın alınması konusunda herhangi bir etkisi olmayıp müşteri için sipariş edilen sanal alanın müşteriye verileceği ve/veya müşteriye verilen sanal alanlar üzerinde üçüncü partilerin haklarının olmadığı ya da sürekli olarak varlık gösterecekleri konusunda garanti vermez. Aşağıdaki kurallara sanal alanların alınması/bakımı konusunda ek olarak dikkat edilmelidir:

a) Müşteri aldığı sanal alanın üçüncü partilerin haklarını çiğnemediği konusunda garanti verir. Müşterinin sahip olduğu sanal alanda herhangi bir kayıp olduğu takdirde bu durum Nitrado’ya derhal bildirilmelidir.

b) Müşteri Nitrado’nun aracılık ettiği veya Nitrado tarafından bakımı yapılan bir sanal alanda henüz herhangi bir içerik oluşturmadığı takdirde Nitrado herhangi bir ücret ödemeden kendinin veya üçüncü partilerin reklamı gibi içerikleri alana koyma hakkına sahiptir.

c) Kullanıcı sanal alanın kullanımını sonlandırdığı takdirde bu alan Nitrado tarafından asıl son kullanım tarihi gelene dek herhangi bir ücret ödenmeden kendinin veya üçüncü partilerin reklamı gibi içerikleri koyma amacıyla kullanılabilir. Müşterinin Nitrado’nun alanı bu sebeple kullanmasını istememesi durumunda müşteri sanal alanın silinmesi konusunda derhal yazılı bir dilekçe vermelidir.

3. Nitrado’nun sunduğu hizmetlerden yararlanmak için müşteri olarak kayıt yaptırma koşulu vardır. Kayıt ücretsizdir. Nitrado herhangi bir müşterinin kaydını istediği zaman neden belirtmeksizin reddedebilir; erişim bilgileri olarak müşteri bir kullanıcı adı ve bir şifre seçer.

4. Sunucu hizmetleri yalnızca Nitrado tarafından belirtilen amaçlar dahilinde kullanılabilir. Sunulan hafıza alanında yasalara karşı içerikleri kaydetmek veya yasalara karşı metin içeriklerini sunucunun iletişim imkanları ile yaymak yasaktır.

5. Nitrado’nun Internet portalı ve sunduğu işlevler sadece mevcut teknolojinin güncel hali çerçevesinde kullanılabilir. Örn. telekomünikasyonda, elektrik kaynağında kesinti, donanım ve yazılım hataları gibi teknik arızalar geçici kısıtlamalar yaratabilir.


III. Sözleşme Sonu, Fiyat Teklifi, Ödeme Koşulları
1. Nitrado tarafından Internet portalında belirtilmiş hizmetler ve sipariş imkanları nettir. Müşteri nitrado hesabını oluşturup, hesabına kredi yükleyip ve hizmetin birini sipariş ettiği an Nitrado ile bağımlı sözleşme I ve V 3. - 4. şartlardır.

2.Nitrado hizmetlerini kullanmak icin belirttiğimiz şart V idir. Burda müşteri hesabını Ön Ödeme ile kredi yüklemeye zorunludur.

3. Müşterilerin, § 312 maddeli yasanın 1 BGB paragrafında belirtildiği üzere tüketicilerin, Nitrado’ya fatura düzenlemesi için talepte bulunma yetkileri yoktur. Müşteri hesabı açıldıktan sonra Nitrado’nun yazılı bir alındı onayı oluşturma zorunluluğu vardır. Müşteri istediği her zaman kendi müşteri hesabının yazılı bir çıktısını oluşturma imkanına sahiptir.


IV. Kayıt Olmaya İlişkin Yönetmelikler
1. Sınırsız kullanım hakkına sahip olan müşteri sınırsız hukuki ehliyete sahip gerçek kişi, kişi grubu veya tüzel bir kişi olabilir.

2. Reşit olmayan müşterilerin sınırlandırılmış bir kullanım imkanı vardır. Kayıt olduklarında reşit olmayan müşteriler velilerinin Nitrado sunucu hizmetlerinin kullanılması için rıza beyanı verdiğini belirtmiş olur. Nitrado’nun velilerden her zaman yazılı bir beyan talep etmeye hakkı vardır.

3. Gençliği koruma yasasının yönergelerine uymak amacıyla Nitrado bir yaş doğrulama işleminin yapılma hakkını saklı tutar. Yaş doğrulama işlemi otomatik olarak müşterinin verdiği bilgiler temel alınarak bir tutarlılık testi aracılığıyla yapılır. Nitrado’nun her zaman yaş doğrulama için uygun bir kimlik talep etme hakkı vardır.

4. Müşteri kayıt formunda sorulan bilgileri tam ve doğru olarak doldurmak zorundadır. Yabancılara ait veya müşteri ile ilgisi olmayan bilgilerin kullanıldığı bir kayıt yapılması yasaktır. Nitrado’nun bilgiler doğru olmadığı takdirde her zaman için sözleşmeyi sonlandırma hakkı vardır.


V. Kuruluş / Müşteri Hesabının Yönetilmesi
1. Müşterilere kolayca alış veriş sağlamak icin nitrado hesaba sayfamızdaki ödemenizi kendinizin belirlediğiniz tutarı para karşılıklı ön ödemeyle yapılır. Nitrado sayfasında fiyat kısmında nitrado olarak fiyatlarımızı net bir şekilde sunulmuştur, müşteri belirli hizmeti secip ödenen miktarı ödedikten sonra heasabına bakiye olarak düşer. Müşter birden fazla kredi yüklerse, herşeyi detaylı döküman olarak hazırdır.

2. Hesaba kredi yüklemeyi sadece nitrado sayfasında gercekleştirilir. www.nitrado.net sayfasında hesabınıza kredi yükledikten sonra kullanabileceğiniz bakiye nettir. Bakiyenizin haric borclama imkanı yoktur.

3. Müşteri sadece siparişi nitrado sayfasında gercekleştirbilir. Nitrado hizmetin birini sectikten sonra bakiyesinden fiyat düşülür.

4. Müşteri sipariş verdiği ürün icin yetersiz bakiyesi olursa, bu alış veriş tekniksel olarak engenllenecektir ve alıs veriş yani siparişiniz gercekleşmeyecektir.

5. Nitrado hesabındaki bakiye nakite ve ya başka yöntemle talep edilemez.

6. Yüklenmiş olan bakiyelerin tam üç yıl kullanma hakkınız vardır. Bu süre icinde kullanılmayan bakiyeler silinecektir ve hesabınızda gözükmeyecektir.


Va. Başkasının hesaba kredi yükleme
1. Nitrado sayfamızda 3.cü şahız olarak başka biri icin kredi yükleyebilirsiniz, Nitradoda sayfasında para karşılığına. Bu ödemeyi : Başka biri icin kredi yükle .. tıklamanız ve orda Oyun icindeki adını girip gönderebilirsiniz.

2. Alıcı olan kişi krediyi alabilir. Aldışı miktar hesabında detaylı olarak acıklanacaktır ve hesabına düşecektir.


Vb. Server destek
1. Profesyonel Sahibi olan ödeme imkanı da vardır nitrado sayfamızda. Bunun icin oyun icindeki adı yazılı görecektir ve onaylama şansı olacaktır. Böylece biri başkasının hesabına para eklerse ön seçimli tutarı kullanarak hesabınıza tutarınızı yükleyebilirsiniz yüklendigi an sözlesme olacaktir.

2. Yükleyen kişi oyun icindeki adını girerek Profesyonel sahibe not gelecektir, geldikten sorna ve onayladıktan sonra hizmete kullanabileceği kadar süre verilecektir.

3. Yukarda Vb 2. de belirttiğimiz gibi profesyonel sahibe mail cıkacaktır ve ordan da tekrar onaylatacaktır.


VI. Müşteri Hesabının Feshedilmesi
1. Müşteri kendi müşteri hesabını kiraladığı sunucu hizmetlerinin süresi sona erdiğinde her zaman feshedebilir. Yalnız Nitrado tarafından verilen hizmetinde her hangi bir problem yoksa iade söz konusu değildir.

2. Nitrado müşteri hesabını neden belirtmeksizin kiralanan sunucu hizmetlerinin sona erme süresinden önce çokça bir aylık bir mühlet vererek feshedebilir. Yalnız Nitrado tarafından verilen hizmetinde her hangi bir problem yoksa iade söz konusu değildir.

3. Nitrado müşteri verilerin silme hakkını ancak müşteri bir yıl boyunca Nitrado sayfasına giriş yapmadıysa silebilir. Yalnız Nitrado tarafından verilen hizmetinde her hangi bir problem yoksa iade söz konusu değildir. Bunu V.6. da acıklanmıştır.

4. Nitrado ilerde belki değişiklik yapabilir ve bunu da tamamen hakkına sahiptir. Nitrado kullanıcılara hizmeti değişme hakkına sahiptir. Yalnız Nitrado tarafından verilen hizmetinde her hangi bir problem yoksa iade söz konusu değildir, sadece V.6 uygun ise.


VII. Veri Güvenliği Beyanı
1. Müşterinin şahsına ait bilgiler, sözleşmenin uygulanması için gerekli kapsama dahil olan veri güvenliği yasasına uyularak otomatik bir biçimde alınır, kaydedilir, işlenir ve kullanılır. Nitrado’nun bilgileri gerçek veya tüzel kişilere ticari işlemlerin tamamlanması çerçevesinde iletme hakkı vardır.

2. Müşteri bilgilerin kaydedilmesine dair Nitrado’ya beyan ettiği rızasını her zaman neden belirtmeksizin geri alabilir. Müşterinin bilgilerinin geri alınamayacak şekilde silinmesi istendiğinde Nitrado’ya mesaj gönderilmesi yeterlidir. Bazı durumlarda şahsa ait belirli bilgilerin yasal veya sözleşmeye ait saklama yükümlülükleri nedeniyle ancak belirli bir süre sonra silinebileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Bu durumda silinme işlemi uygulanana kadar ilgili bilgilerin kullanımı kilitlenir. Bilgilerin silinmesi ile otomatik olarak mevcut müşteri hesabı silinir. Silindiği an tüm veriler o hesaba silinir ve eskiye dönük dökümanlar talep edilemez.

3. Nitrado cookies (çerezler) veya başka tekniklerin kullanıcı tutumunun değerlendirilmesi için kullanıldığına dikkat çeker. Bu işlem anonim biçimde, müşterinin kimliği ortaya çıkarılamayacak şekilde gerçekleşir. Bu bilgiler yalnızca değerlendirme amaçlı kaydedilir.


VIII. Karşı Çıkma Hakkı
Müşteri, Kullanıcı § 312 d Abs.1 BGB kuralına göre 14 gün icinde geri alma iade hakkı vardır.

Geri alma hakkınız 14 gün icinde olmalıdır.

Kullanıcı ve ya müşterimiz bize 14 gün icinde anlamlı sebebi sunması gerekir. Nitrado bu talebnizi ya email, telefon ve ya Faks yoluyla haber vermenizi bekliyor.

Geri alma hakkını burada talep edebilirsiniz:
Marbis GmbH
Griesbachstr. 10
76185 Karlsruhe, Almanya
Telefaks: 0049 800-100 3860
E-Mail: [email protected] / Destek-Ticket
Telefon: US: 775-391-8580
DE/EN: +49 (0) 721 7540 44 44

Satış öncesi destek almak ve ön bilgi edinmek için, bize hafta içleri Telefon ile ulaşabilirsiniz. Unutmayın ki Teknik probleminiz var ise Destek bölümüne Ticket açmalısınız.



İadeyi alma icin belirttiğimiz şartlarıyla kullanabilirisniz.

Öreneğin size buradan sunuyoruz isterseniz indirip kullanabilirsiniz zorunlu değildir.

Geri alma sonuclarıİade gercekleşince tüm hizmetler kapanıyor ve müşterinin ödediği tarihten sonra 14 gün icinde geri iadesi yapılacaktır. Nitrado geri ödemeyi müşteriden aldığı ödeme seceneğiyle iadesini yapacaktır, ayrıca başka yöntemle isterse müşteri onuda herhangi talepte bulunmadan Nitrado oraya iade edecektir. Müşteri geri alma hakkından süreci kacırıp ve daha sonra talep ederse, o zaman Nitrado kullandığı süreyi hesaplayıp geri iadesini yapacaktır.


IX. Sorumluluk
1. Nitrado hayati, fiziksel veya sağlık ile ilgili, Nitrado kaynaklı kasıtlı veya ihmal sonucu oluşmuş yaralanma sonucu hasar ya da hilekarlık gibi kasıtlı veya ağır ihmal sonucu oluşan hasar olduğunda yasal yönergelere göre müşteriye karşı sorumludur.

2. Bunun yanı sıra Nitrado garantinin üstlenilmesi gibi zorunlu yasal hükümlerde belirtilen hasarlar olduğunda da sorumludur. Adı geçen durumlardan biri mevcut olmadığı takdirde Nitrado hafif ihmaller için yalnızca yasal temsilcileri, yöneticileri veya diğer uygulayıcılar esaslı bir sözleşme yükümlülüğünü ihlal ettiği takdirde sorumludur. Bu durumlarda sorumluluk tipik ve önceden tahmin edilebilen hasarlar ile sınırlıdır. Tüm diğer durumlarda Nitrado hafif ihmalden sorumlu değildir. Nitrado doğrudan oluşan veya bu durumun sonucu olarak ortaya gelen hasarlar için sorumluluk sahibi değildir.

3. Nitrado giriş, aktarma ve/veya değerlendirme konusunda yapılan yanlışlardan sorumlu değildir.

4. Müşteri Internet’e koyduğu içerikten kendi sorumludur ve olası yasal ihlaller için sorumluluk sahibidir.

5. Nitrado, özellikle bilgiler ve fiyatlar girilirken yapılan kasti yanlışların sonradan düzeltilme hakkına da sahiptir. Müşterinin hasarların karşılanmasına dair talebi bu durumda söz konusu değildir.


X. HM’de Yapılan Değişiklikler
Nitrado’nun bu HM’nin içeriğini, Nitrado’nun çıkarları göz önünde bulundurularak yapılacak değişiklik müşteri için makul olduğunda müşterinin onayını alarak değiştirme hakkı vardır. Değişikliğe dair verilen onay, müşteri değişiklik yapılacağına dair mesaj kendisine ulaştıktan sonra değişikliğe dört hafta içinde karşı çıkmadığı takdirde verilmiş sayılır. Nitrado, değişiklik yapılacağına dair mesajı almış olan müşteriye karşı çıkmadığı takdirde olacakları bildirmekle yükümlüdür. Müşteri bu mühlet içinde karşı çıktığı takdirde Nitrado sözleşme ile oluşan müşteri ile olan ilişkiyi sonlandırma ve müşteri hesabını kilitleme hakkın sahiptir.


XI. Kötüye Kullanım Yasağı
Nitrado platformunda veya Nitrado tarafından işletilen sunucularda kötüye kullanım içeren tutum göstermek yasaktır. Kötüye kullanım özellikle, fakat tüm durumlar dahil olmamak üzere aşağıdaki durumları kapsar:

- kayıt olunca şartlarımıza uygun değilse,

- hak olmadığı halde Nitrado’da hesap açılması,

- özellikle Internet portalının kullanılması ile ilgili olarak portalın işleyişini bozan şekilde mekanizmalar, yazılım veya diğer kodlarda hile yapılması veya hile yapılmaya kalkışılması,

- bilinçli olarak bir arıza / hatalı işleve yol açılması,

- mevcut sunucuya ya da sunucudaki programlara müdahale edilmesi,

- yasal yönergelere, Nitrado’nun HM içeriği ile birlikte genel davranış kurallarının getirdiği yükümlülüklerin ve / veya başkalarının haklarının ihlal edilmesi.


XII. Diğer Yönergeler
1. Hizmet şartlarına dahil bir yönergenin tamamen ya da kısmen mevcut olarak veya gelecekte hukuki açıdan etkisiz olması durumunda, geri kalan yönergelerin geçerliliği bu durumdan etkilenmez. Bir yönerge geçersiz olduğu takdirde onun yerine yasal olarak izin verilen yönetmelik kabul edilir.

2. Sözleşme lisanı Almancadır.
Ben uyarmış olayım, şu an spam olarak sayılıyor bu yazdığın.
 

OktayOfficial

YASAKLANDI
Mesajlar
158
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
48
Puanları
250
Para için mi?
Abi tek tek cevabınızı yedireyim size.

Oktay alayınızı Discordda bana yönlendirmiş hepinizinde huyunu anladık.


Madde 20den mi bahsediyorsun? HAHAHA Oktay Nitrado'nun GiS'ini okumadın heralde burda anayasayı sanırım görmüyorlar. Kayıt olan herkes kuralı kabul etmiş sayılıyor ya kısıtlanıyor. :)


PokeBall VIP satışlarında 70TL eksik diyoruz. Oktaya ekstradan para atsan ya birine vip alırsın öyle anlaşılır bu yalanda tutmadı şimdi bir vip çağırında paçanızı kurtarsın.

Ayrıca oktayı sözlü olarak tehdit ettim. Doğru o da o sunucu açılmayacak.

Evet bir diğer husus. Oktay orda herkes admin falan deyince ip adresini atın dedim. Bot atıcam diye bir husus yok kendini yine haklı çıkarıyorsun. Çünkü serverin 10 eylülde açılacağını duydum ve admin flaan ne ara gördünüz dedim sonra discrddan çıktı. :)



@_RichWarrior_ Ben sigaramı bile kaçak içiyorum sırf sunucu kapanmaması için. o 150TL bende dediğim parayıda size gösterebilirim. :)



Evet sıradaki yalan gelsin. Oktay bu arada kaçacak delik kalmadı kotayı aştın. Bence oluruna bırak belki bi 20 30 onlinen olur o da Allah kısmet ederse
Zorla Halen Kaşınıyorsun. "150TL Ödüyoruz Nitrado'ya" Şikayet Ticketi Açacağım Slot Bugu İle Oyuncu Toplamaya Benzemez Bu İşler :) Sunucun Açılmayacak Diyorsun. Bot Mu Atıcaksın DDoS Mu ? En Ufak Birşeyde Bak Bakalım Sizin Sunucu Açılıyor Mu Birdaha ? Casper'de Mazi Olur Master'da. 3 Makine Ile Vurunca Motor Oluyor 10 Makine Satın Alırım Sırf Senin İçin Patates Ederim O Sunucuyu Haberin Olsun.
 

BoesDart

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
32
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
80
Ruh hali
Adam
Yanlız şurada bir şey farkettim, buraya yorum yazanların %60'ı bugün açılmış hesaplardan ibaret. Çoklu hesap gibi bir durumla karşı karşıyayız diye düşünmüyor değilim.

Bu arada hakaretler uçuşmaya başlamış, ben bu konudan uzaklaşmaya başlıyayım.


Birde "Vipimi alırsan sana dava açarım" diyen şu çocuk yok mu, güldürdünüz. Şurada sürekli laf edenler bedavaya çalışmış en fazla 10-16 yaş seviyesinde bulunan şahıslardan ibaret, bu da hakaretlerin böyle bir forumda bile uçuşma nedenini açıklıyor.
Adam doğruları söyledi hesaplan %60 ıyeni açlmis
 

ProcusCraft

Zombi Katili
Mesajlar
232
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
77
Puanları
240
Ruh hali
Zorla Halen Kaşınıyorsun. "150TL Ödüyoruz Nitrado'ya" Şikayet Ticketi Açacağım Slot Bugu İle Oyuncu Toplamaya Benzemez Bu İşler :) Sunucun Açılmayacak Diyorsun. Bot Mu Atıcaksın DDoS Mu ? En Ufak Birşeyde Bak Bakalım Sizin Sunucu Açılıyor Mu Birdaha ? Casper'de Mazi Olur Master'da. 3 Makine Ile Vurunca Motor Oluyor 10 Makine Satın Alırım Sırf Senin İçin Patates Ederim O Sunucuyu Haberin Olsun.
Sal adamlarını üzerime.



Ne oldu korktun mu? Bu daha başlangıç. Patates et de gorelim beyefendi. Bu yazını da aldım saldırıdan OktayOfficial sorumludur. Polise veririm artık.

Belgele resimlerini bekliyoruz teşekkürler sözleşmede bunlarda vardır umarım.

Dolandırıcıya belge imzalatmadık güvendiğimiz için. Bu olayı ona da sorabilirsiniz. Ama yanlış etmişim olayın aslı orda.

Zorla Halen Kaşınıyorsun. "150TL Ödüyoruz Nitrado'ya" Şikayet Ticketi Açacağım Slot Bugu İle Oyuncu Toplamaya Benzemez Bu İşler :) Sunucun Açılmayacak Diyorsun. Bot Mu Atıcaksın DDoS Mu ? En Ufak Birşeyde Bak Bakalım Sizin Sunucu Açılıyor Mu Birdaha ? Casper'de Mazi Olur Master'da. 3 Makine Ile Vurunca Motor Oluyor 10 Makine Satın Alırım Sırf Senin İçin Patates Ederim O Sunucuyu Haberin Olsun.

Belgele resimlerini bekliyoruz teşekkürler sözleşmede bunlarda vardır umarım.
Dolandırıcıya belge imzalatmadık güvendiğimiz için. Bu olayı ona da sorabilirsiniz. Ama yanlış etmişim olayın aslı orda.
Evet ismail kim be? Hangi ismail?
İsmail benim alttaki de dc adresim mastersurvival dc adresine girip sorarsan kim olduğumu söylerler yada server açılınca sorunca alırsın cevabını oda olmadı ekle beni sor ne soracaksan burada yapılan emek verilen bir işe çamur atmaya çalışma.



Gmail den de ulaşabilirsin.
Aferin şimdi olayın aslı sende sen mi açıyorsun yoksa Poketopu ile oktay hırsızı mı? Bunu bana bi anlat.
Şimdi sende yatırmışsındır para. Olayın aslı hepinizde dönüyor.

Noldu beyefendi çamurlar kötü mü geldi.

Çamur değil akıllım gerçek gerçek. Beni satmadan önce iki kere düşünmeliler fakat bazı insanlar beynine oksijen mi çekiyor ne çekiyor onu anlamış değilim.
 

OktayOfficial

YASAKLANDI
Mesajlar
158
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
48
Puanları
250
Sal adamlarını üzerime.



Ne oldu korktun mu? Bu daha başlangıç. Patates et de gorelim beyefendi. Bu yazını da aldım saldırıdan OktayOfficial sorumludur. Polise veririm artık.


Dolandırıcıya belge imzalatmadık güvendiğimiz için. Bu olayı ona da sorabilirsiniz. Ama yanlış etmişim olayın aslı orda.




Dolandırıcıya belge imzalatmadık güvendiğimiz için. Bu olayı ona da sorabilirsiniz. Ama yanlış etmişim olayın aslı orda.

Aferin şimdi olayın aslı sende sen mi açıyorsun yoksa Poketopu ile oktay hırsızı mı? Bunu bana bi anlat.
Şimdi sende yatırmışsındır para. Olayın aslı hepinizde dönüyor.

Noldu beyefendi çamurlar kötü mü geldi.

Çamur değil akıllım gerçek gerçek. Beni satmadan önce iki kere düşünmeliler fakat bazı insanlar beynine oksijen mi çekiyor ne çekiyor onu anlamış değilim.
" Abi Lütfen Yapma Çok Korkuyorum "
Kahkahalar İçerisinde Okuyorum Yorumlarını. Sen Kimsin Senden Korkacağım Dünkü Çocuk.
Halen Hırsız Diyorsun :D gülüp geçiyorum.
 

samet53x

Sudan Çıkmış
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
RuhsuzErkek banada cevap ver bekliyorum merak ettim ne diyebileceksin
 

ProcusCraft

Zombi Katili
Mesajlar
232
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
77
Puanları
240
Ruh hali
" Abi Lütfen Yapma Çok Korkuyorum "
Kahkahalar İçerisinde Okuyorum Yorumlarını. Sen Kimsin Senden Korkacağım Dünkü Çocuk.
Halen Hırsız Diyorsun :D gülüp geçiyorum.
Yazacak bir şey bulamayınca havalanmaya başvurman çok iyiymiş.
Halen ve halen hırsızsın.

Şimdi hesap yapalım gel.
PokeBall sana sonradan 70 TL vermiş ve bu olay hiçkimseye vip alınmamış.
Teker teker tamamına sordum ve herkes kendi vipini almış.

Evet ben nerden bilecektim 70TL attığını ve bu para VIP satışlarında gözükmemesi gerekti.

Halen hırsızsın milleti küçük bir yalanla kandırıyorsun.
 

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
Mesajlar
404
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
242
Puanları
790
Sanırım bir nesil yarattım umarım insanlar doğruyu yanlışı birbirlerine açıklayarak benim yapamadığımı yapıp birbirleriyle kavga etmeden karşı taraf suçlanıca karşı tarafta ters cevap vermeden çözülür. bugüne kadar hiçbir "gerçek yüzü" adlı konuma karşı taraftan çözüm arayan bir yol göremedim tam tersi iki kişi arasında problemler oluştu.
konuyu açmana sevindim dellilerin fazla diğer arkadaşlara göre bence iyi düşünün.
-Forumu bırakan birinin tecrübesi.
 

ProcusCraft

Zombi Katili
Mesajlar
232
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
77
Puanları
240
Ruh hali
Hoop Geldi Gene :)
Halen Dolandırıcı Demekle Israr Ediyor. Rabisu Panelindeki 350 TL Alıp 100 User'i Alıp Giderdim.
Niye yapmadığını söyleyeyim. Üzerimde para kazanıyordun. Sunucunu açarken bile bana haber vermiyorsun. Yarın açılınca bilmeseydim öğrenmeseydim daha doğrusu gelip sunucumda alayını banlyıp maşteysuyvivye geçtik ip : vs. vs.
Oktay dolandırıcısın bu bir.

Rabisudan hesap çalmak o kdr kolaysa gel çal. Sende şifre vardı sadece e posta üzerimeydi
Merak etme öğrendim ya herşeyi değiştirdim iyi ki öğrenmişim Allah var olduğu sürece de işin rast gelmez :)

Sanırım bir nesil yarattım umarım insanlar doğruyu yanlışı birbirlerine açıklayarak benim yapamadığımı yapıp birbirleriyle kavga etmeden karşı taraf suçlanıca karşı tarafta ters cevap vermeden çözülür. bugüne kadar hiçbir "gerçek yüzü" adlı konuma karşı taraftan çözüm arayan bir yol göremedim tam tersi iki kişi arasında problemler oluştu.
konuyu açmana sevindim dellilerin fazla diğer arkadaşlara göre bence iyi düşünün.
-Forumu bırakan birinin tecrübesi.
Akıllı olan varsa mesajları okuyup herşeyi açığa vurar. Adam kafa karıştırmak istiyor. Parayı o kişi sonradan attığnı falan söylüyor. O kişi para atması için birine VIP satması ve bunu benim bilmem lazım olurdu. Fakat tüm VIP'lere sordum herkes aldığı vipin sahibi parasıyla değilmiş. :)

Dediğim gibi kafa karışıyor burda o diyor gizlice attım gizlice atılan para viplerde gözükmez. Bu adam da böyle bir insan. Gerçeğin ne olduğunu öğrenin yeterli. Yanlış anlamayın olayları.
 

OktayOfficial

YASAKLANDI
Mesajlar
158
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
48
Puanları
250
Hiçbirşey Demek İstemiyorum Konuyada Uzatmıyorum.
Arkamızdan Istediğinizi Söyleyip İstediğiniz Kadar Atıp Tutabilirsiniz.
Kendi Kendinize Bırakıyorum Sizleri
ELVEDA ..
 

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
Mesajlar
404
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
242
Puanları
790
Niye yapmadığını söyleyeyim. Üzerimde para kazanıyordun. Sunucunu açarken bile bana haber vermiyorsun. Yarın açılınca bilmeseydim öğrenmeseydim daha doğrusu gelip sunucumda alayını banlyıp maşteysuyvivye geçtik ip : vs. vs.
Oktay dolandırıcısın bu bir.

Rabisudan hesap çalmak o kdr kolaysa gel çal. Sende şifre vardı sadece e posta üzerimeydi
Merak etme öğrendim ya herşeyi değiştirdim iyi ki öğrenmişim Allah var olduğu sürece de işin rast gelmez :)


Akıllı olan varsa mesajları okuyup herşeyi açığa vurar. Adam kafa karıştırmak istiyor. Parayı o kişi sonradan attığnı falan söylüyor. O kişi para atması için birine VIP satması ve bunu benim bilmem lazım olurdu. Fakat tüm VIP'lere sordum herkes aldığı vipin sahibi parasıyla değilmiş. :)

Dediğim gibi kafa karışıyor burda o diyor gizlice attım gizlice atılan para viplerde gözükmez. Bu adam da böyle bir insan. Gerçeğin ne olduğunu öğrenin yeterli. Yanlış anlamayın olayları.
derdin para kaçırması olsun Allah daha kötülerinden saklasın :)

Hiçbirşey Demek İstemiyorum Konuyada Uzatmıyorum.
Arkamızdan Istediğinizi Söyleyip İstediğiniz Kadar Atıp Tutabilirsiniz.
Kendi Kendinize Bırakıyorum Sizleri
ELVEDA ..
ah dostum takma bu kadar ben 500 tl yi sunucuya yatırıp sunucuyu canım istemediği için açmadım yaptığınız para mevzusu için bu kadar şeye gerek yok hayat oyundan ibaret değil..(800 değil uçmuşum)
 
Son düzenleme:

ProcusCraft

Zombi Katili
Mesajlar
232
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
77
Puanları
240
Ruh hali
derdin para kaçırması olsun Allah daha kötülerinden saklasın :)


ah dostum takma bu kadar ben 800 tl yi sunucuya yatırıp sunucuyu canım istemediği için açmadım yaptığınız para mevzusu için bu kadar şeye gerek yok hayat oyundan ibaret değil..
Gerçekler ortaya çıkıyor bunu sen de kavramalısın.

Açmak benim sorunum değil firma benim için yeni makine istedi. Yarın açılıcak.
Amin kardeşim bu arada saklasın umarım.
 

Üst