sKocadere
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Discord kullanıyorumSamet Bey Skypeniz Ne
Pier#2161
Discord kullanıyorumSamet Bey Skypeniz Ne
Kandık best builder everBuilder alimi
Isminiz: Samet
Soyadiniz: Kocadere
Onlinen: 6
Yasiniz +13 olmasi gerekir: 17.5
world edit ten daha farklı pluginler de kullanıyorum voxelsniper - mirrormaster bence bu world edit sorusu saçma
world guard sorusu daha da saçma çünkü builderler genelde wg atmazlar moderatörler atarlar
yaptığım yaptılar ile görseller:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Malesef Bize hemen lazım Skypenizi hemen açın Alımlar BitmedenMod alimi
Isminiz: Alperen
Soyadiniz: Oruç
Yasiniz +14 olmasi gerekir: 15
Onlinen: 3-4 saat günde
başka yerden mi aldım qiwtqktkqwtkqwt siteyi atabilir misiniz allah aşkına merak ediyorumSamet Alınmadınız Buildleri internetten aldınız belli gördük Yürü Git Başka Yerlerde Kandır
kanıtın var mı benim var yaptığım sunucuların çoğu bu sitede paylaşım yaptı ve builder olarak benim ismim yazıyor ayrıca iletişime de geçerek doğruluk payını öğrenebilir sin.Kandık best builder ever
Almayın bu adamı. Alıntı buildler göndermiş ve kanmanızı sağlıyor.
BU BUİLDLERİN HEPSI ALINTIDIR KANMAYIN!!!!!
Abi Maalesef Bende Skype Yok Ve Çalışmıyormustafa skypeniz ne
Hiç inanmam 0. herkes bu fotorafları atıyor. Yalancı biri olduğun kesin. Malesef böyle hayatını yalancılıkla geçirirsen böyle olmaz. Orjinal kendi buildlerini yapman lazım.başka yerden mi aldım qiwtqktkqwtkqwt siteyi atabilir misiniz allah aşkına merak ediyorum
kanıtın var mı benim var yaptığım sunucuların çoğu bu sitede paylaşım yaptı ve builder olarak benim ismim yazıyor ayrıca iletişime de geçerek doğruluk payını öğrenebilir sin.