Tam 12'den!

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Mesajlar
3,619
En iyi cevaplar
98
Beğeniler
5,539
Puanları
9,180
Ruh hali
Efendim, uzak zamanlarda bizler için neler olabileceğini her zaman tahmin edemiyoruz. Konu madem bu şekilde başlıyor, biraz sohbet edelim. Görevleriniz var mı şu sıralar? Yahut hedefleriniz? Herkes ufak veya yakın hedeflerinden bahsederse birbirimize bir şeyler aktarmış oluruz belki de... Benim şu anki yakın hedefim; bir resim sergisi için hazırlıyor olduğum açılış konuşmasını bitirmek. Sizin hedefiniz veya göreviniz nedir? Belki de ertelediğiniz hedefleriniz vardır? Sizdeyiz!

tumblr_onk38sNYnF1s9a9yjo1_400.gif


@BurnerTroll @DIO @Tratsel @FullForceHD


 


Heraldic

YASAKLANDI
Mesajlar
54
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
91
Puanları
170
Hazırladığımız sunucularımızı sorunsuz bir şekilde tamamlamak ve oyuncuların huzuruna sunmak hedefim, adaletli ve temiz bir oyun için :(
 

lSincapl

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,060
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,108
Puanları
6,790
Kitap yazıyorum şu sıra, eğer ilgilimi kaybetmezsem devam etmeyi düşünüyorum.
 

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,208
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,161
Puanları
3,230
değişim öğrencisi olarak yurtdışına gitmek, yeni programlama dilleri öğrenmek
 

ZorinTRsilinemez

YASAKLANDI
Mesajlar
29
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
121
Puanları
0
hedefimde odtü yok, itü yok, boğaziçi yok. hedefimde mühendis olmak yok, ressam olmak yok, memur olmak yok. benim hedefim insanlığımı, benliğimi, kişiliğimi kaybetmemek. okuyacağım diye annemi, kardeşlerimi, babamı yalnız bırakmamak. onları endişelendirmemek, düşünceden düşünceye sokmamak. doktora, yüksek lisans yapıp gençliğimi daha fazla çöpe atmamak. iyi bir iş sahibi olup deli gibi paralar kazanacağım diye insanların hakkını yememek, elindekilerini almamak. gözüm yükseklerde değil, alçaklarda. şahit, gözü yükseklerde olup da ne hayal kırıklığına uğrayanları gördüm ben., ne tüm emeği boşa gidenleri gördüm ben.
 

Üst