EndTurk.nitrado.net l Sanal Market l Sanal İhale l Köylü Ticaret l 1.8 l Her gün Spawner Çekilişi l

Konu tasarımı geliştirilmeli mi?

• Evet

Kullanılan: 3 33.3%
  • Hayır

Kullanılan: 6 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

Ruzon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
#Ruzon
Rez alın bu adamı!
Belki bir gün sizde bu adam gibi olabilirsiniz.​
Sağ ol :D
BIZ BUYUZ KARDES HADI YOL AL SONRA ? VARMI DIYECEGIN ?
Biz buyuz diyorsun, bu yasak.

Bu sunucu slot bugu yapıyor ve bu yanlış! Bunu önleyebilirsiniz! Bug İhbarı Açabilirsiniz! Aynen Şöyle Açın!

Önce Şuradan kayıt olun :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sonra Şuraya girin :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Konu kısmına şunu yazın : EndTurk.Nitrado.Net Slot Bugu Yapıyor!

Altta yazdığım mesajı da resimlerle aynen kopyalayın :
Merhaba, EndTurk.Nitrado.Net slot bugu yapıyor, ve bunun yasak olmadığını iddia ediyor. Lütfen gereği yapılsın. Biz buyuz var mı diyeceğin? diyor. Ona anlattık ama anlamamakta ısrar etti. Bazen yahu neden biz gidip enayi gibi para veriyoruz diyoruz. Haksızlığa tahammül edemiyoruz. Spigot'ta duruyor, Torrent'ten uzak kalıyoruz. Gereğini yapın lütfen. Teşekkürler.

Görüntüler için Juanti2000'e ve Ckerr'e, konu düzeni ve derlemesi için de Ruzon'a teşekkür ederim.

GodmasckLTNW

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.cisi Bu Slot Bugu Dedigin Serbesttir Gidip Nitradoyu Arastira Bilirsin
2.cisi Biz her ay 114 Tl Oduyoru Sunucuya
3.cusu de Skype adresim : Ayhan.isazade bi sorunun varsa ekle oradan konusalim
Ben Slot Bugundan 2 sefer sunucum kapatildi ve uyari verildi ben neden bilmiyorum serbest oldugunu ??

Vede Bu Kafayla Gelişemezsiniz Başka Elalemin SUnucusuna gidip burası kapanıyor endturk sunucusuyla birleşti oraya toplanıyor herkes diyerekde online çalmaya çalışma sen patlarsın dicemde patlamışsın patlıcan kadar. emek hırsızlığı bilgi hırsızlığı yapma . kendine özgü tasarımın olsun içeriğin olsun. biraz kendi zekanı kat ortaya.​

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Durduk yere ortağımı banlıyorsunuz. Üstelik sizi sadece Discorda davet ediyor ?

Juanti2000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam sunucuya 114 tl ödüyormuş?
bir kere nitrado 200 kişiye 114 tl vermiyor!
bug yapıyorsun bali adam gibi yap da anlamasın millet.
bizim emeğimize yazık.
herkes sunucusu için o kadar uğraşıyor.
birisi gelip slot buguyla 50 online çekiyor.
Adaletin gerçek yüzü budur. kimse emeğiyle bir şey yaparak başarılı olmayacak demekki.​

GodmasckLTNW

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Slot BuguYapıp Hak Yemekten Vazgeç !! Madem Bir İşe Başladın Tam Yap ! Slot Buguyla bir şey Kazanamazsın Habire Çöker Serverin !

Juanti2000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Çocuk" Akıllanmış galiba?
Dün sunucu 200 kişilikti ne oldu?
Aga dur tabliste giriyimde şuraya 200 yazıyım sonuçta millet enayi ya
ha bide motd var onuda ayarlarız sıkıntımı dostum ben proyum
ee kanka /online /playerlist gibi komutları ne yapacağız
skriptle kapatırız kanka sorunmu ya?
Ee aga kul hakkını ne yapacağız bugla mı günahları sileceğiz?​

FreeEzhel

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İlk önce pluginleriniz ordan burdan alınma tab falan berbat ve sizden birçok sikayet geliyor forumda bunun sebebini anlayamadım.Ve şunu ekliyim Sizin sunucunuza girdim ertesi gün şifrem değiştirilmiş adamlar gelip size şifremi unuttum derse hemen değiştiriyomusun ! Size dedim skypedan şifrem değişmiş yardımcı olun kanıt bile istemediniz bunu bir başka biri yaparsa nolcak peki bu konuda duyarlı olalım lütfen.
Başarılar Dilerim...

UstaAhmetCengiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş bir sunucu olmuş fakat sistemleri biraz düzenlemeni tavsiye ederim /ah (Auction House) eklentisini skript yardımı ile /pazar komutu ile de destekleyebilirsin, Başarılar..

Whoobies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Slot bugu yapılıp yasal denen ilk kişi olabilirsiniz.Onun dışında diğer eklenti ve cc ler diğer sunucu ve eklenti paketlerinden alınmış keşke kendiniz yapsaydınız.Başarılar!

Sunucunuz kapandı mı? Ziyarete gelicektim ancak 2 gündür erişim sağlayamıyorum?

EfsaneOyuncuNet

> Play.EfsaneOyuncu.Net > %100 Survival Sunucu
En iyi cevaplar
0
Sunucu slotu: 24 ve Ram: 4GB :D Buna inanan açık ve net cahildir. Sunucuya gelicek olursak, Aşırı kolay bot yiyor. Özellikler standart ve bazı yerlerde plugin paketi yapımcısı yazıyor :D Mapler kesinlikle survivale uymuyor ve alıntı gibi duruyor. Konuda haliyle değiştirilmeli, Kusura bakmayın ama bu sunucu forumda sabitlenecek konuya sahip değil. Kapatıp kendinizi geliştirip gelmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Başarılar..

MoneyTime

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba Beyler
Bu Serverda Nayter Adlı Kurucu Oyunculara Haksızlıkda Bulunuyor

Bu Kurucu ZenMus Adlı Oyuncu Olarak ona op veriyor ve Yanıma gelip bana " Hile Satıyorum Satın Almak İstermisin Op Yapıyor ben 3 Yıl
Boyunca bilişim Okudum " Diyor Sonrada EndVip veriyor Yarında Beni Hile Satın almadım için Banlıyor Skype girdimde
Naytere ulaşarak olayı anllatımda ban için 15 tl istiyor

bandicam 2018-03-23 15-46-10-466.jpg
bandicam 2018-03-23 15-44-12-799.jpg

Ekli dosyalar

• bandicam 2018-03-23 15-44-12-799.jpg
    bandicam 2018-03-23 15-44-12-799.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 250