Kaliteli Faction Deneyimini Bizimle Yaşayın ! |>MonevasMC<| 1.8.x hile serbest faction

Melih4213

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Monevas-MC.png

ip:MonevasMC.batihost.com
Ozellikler.png

> Lapis'den elmas çıkabilir.
> Arsalarda fly /arsafly
> Arsalar 64x64
> Rütbe sistemi
> Rütbe hammadde
> Rütbe Kitleri
> Kasalar (Daha önce hiçbir sunucuda görmediğiniz türden ) Kendi kodlamam.
> Sünger
> Edit
> Özel Boss Sistemi
> 3 Adet Boss.
> Ve sunucuya girdiğinizde görebileceginiz birçok öellik ve yeni özellikler yakında eklenicektir.

Sürekli Gelişiyoruz Sizde Bunun Bir Parçası Olabilirsiniz.

Kurallar.png

✖ Altın Kural Yetkililer Kural Koyabilkir !✖
✖ Küfür Hakaret Kesinlikle Yasaktır. ✖
✖ Saygısızlık Yasaktır Herkes Birbirine Saygılı Olmak Zorundadır ! ✖
✖ Hileler Serbesttir ! ✖
✖ Yalan, Dolandırıcılık Yasaktırt.✖
✖ Sadece yetkililere değil kimseye küfür hakakret izin vermiyoruz ✖
✖ Sahtekarlık Yasaktır.✖
✖ Para ile ticaret Yasaktır.✖
✖ Reklam yasaktır kesinlikle ✖
✖ Chatte spam, flood yapmak reklam içerikli mesajlar yasaktır.✖
✖ Kendi youtube hesabının linkini atma kendince reklam yapmak yasaktır ! ✖
✖ Kurallara uymayan Mute,Ban gibi cezalar ile yaptırım yapılıcaktır!✖
✖Kadınlara Saygısızlık Kesinlikle Yasaktır✖

Grntler.png

Hammadde.png

2018-06-09_21.34.03.png

Snger.png

2018-06-09_21.33.19.png

Spawn.png

2018-06-09_21.35.03.png

Lapis.png

2018-06-10_21.06.52.png

Market.png

2018-06-10_20.43.28.png

Arena.png

2018-06-09_22.03.05.png

2018-06-10_21.16.42.png

VIP-Hammadde.png

2018-06-10_21.16.06.png

Oyuna gelerek daha fazlasını görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Rutbe-Hammadde.png
    Rutbe-Hammadde.png
    99.2 KB · Görüntüleme: 1,409
Son düzenleme:

Melih4213

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Meslek sistemi derken neyden bahsediyorsunuz jobs mu ? Ayrıca eğer yükleyebilecğeimiz bir eklenti ise yükleriz elbette önemli olan sizlerin istekleri siz sunucuyu beğendiniz mi onu söyleyin bize ayrıca yorumunuz üçin teşekkürler.

Melih4213

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kalite ve Hile serbest faction ? ahahaha sizin kalite anlayışınız yerlerde anlaşılan
Hileleri yasak yapalım hadi.
Nolucak ? yine hile açıcaklar bazılarını görüp ceza vericem bazıları gözümden kaçıp hile ile oynamaya devam edicekler yan hesap açıcaklar daha neler neler hile sorunu Mojang'ın Microsoft'un sorunu benim değil diye düşünüyorum veya diğer sunucular gibi launch yapabilme lüksüm yok malesef ben 4 yılı aşkın Faction oyuncusuyum sence yerlerdemi ?

Yahya0211

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapis fazla küçük ve arena dümdüz hiçbir özellik yok alıntı yapmak istememişsiniz belki ama buildler biraz kötü gibi gözüküyor ve konu düzeninde bir kaç yazım yanlışı var düzeltseniz iyi olur iyi forumlar...

emirhan06251907

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buildlerinin biraz geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda size de yardımcı olabilirim isterseniz.

Oyuncu İsmin: EmirhanBey0 [Sunucuda Aktif]

emirhan06251907

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şuanda yetkili olduğum sunucudan size sadece göstermek amaçlı bir build paylaşımı yapabilirim isterseniz ancak özelden olmak şartı ile.

Melih4213

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lapis fazla küçük ve arena dümdüz hiçbir özellik yok alıntı yapmak istememişsiniz belki ama buildler biraz kötü gibi gözüküyor ve konu düzeninde bir kaç yazım yanlışı var düzeltseniz iyi olur iyi forumlar...
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben plugin ve skript yapıyorum skriptleride kendim yazıyorum %90 kendim yazdım.
Buildim çok iyi diyemem geliştirmeye çalışıyorum kendimi builder bulabilirsem almayı düşünüyorum.

Melih4213

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hileyi yasaklamak demek kalite demek mi oluyor ?
Sadece haksızlık olucak hile yasak olan tüm sunucularda hile açılıyor lakin bu büyük sunucularda premium hesaplarla girilenler de dahil ne yapabilirim bu konuda ? mantıklı bir açıklaman varmı.

Ra1nbowBoy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hileleri yasak yapalım hadi.
Nolucak ? yine hile açıcaklar bazılarını görüp ceza vericem bazıları gözümden kaçıp hile ile oynamaya devam edicekler yan hesap açıcaklar daha neler neler hile sorunu Mojang'ın Microsoft'un sorunu benim değil diye düşünüyorum veya diğer sunucular gibi launch yapabilme lüksüm yok malesef ben 4 yılı aşkın Faction oyuncusuyum sence yerlerdemi ?
Evet yerlerde hatta berbat düzeyde bir faction ve malesef buna faction denmiyor,çakma faction demek daha uygun lapis,edit standart sunucular