Teşekkür ederiz efendim. Sunucumuzu sevmeniz bizi bu yola daha da fazla sürüklüyor. Gelecekte HUB server olacağımız zaman bu kelimeler bizi çok motive edecek. Tekrardan teşekkürler.Bir kere konu tek kelimeyle harika. 2. Olarak server şu anda whitelistte fakat ben kurucusuna ulaşarak bir kez girip serveri görme şansına sahip oldum. Server kaliteden ödün vermiyor diyebiliriz. Maplerin kendilerine ait olduğunu söylüyorlar ki sanırsam öyle, plugin paketleri de muhteşemsi
Bu yolda size başarılar dilerim![]()
Değerli tavsiyeniz bizi çok mutlu etti.1-Sunucu içi hakkında hiç foto yok
2-klasik bir tasarım olmuş :/ daha iyi bir tasarım yapmanı öneririm .
Sunucumuz yarın açılacaktır. Evet alımlar olacak. İYİ FORUMLAR.Acaba Ne Zaman Açılacak Alımlar Olacakmı ? İyi Forumlar...
Saat VerebiliyormusunuzSunucumuz yarın açılacaktır. Evet alımlar olacak. İYİ FORUMLAR.
Sunucumuz saat 18:00 gibi açık oalacaktır eğer gecikme olursa en fazla 20:00Saat Verebiliyormusunuz
Teşekkür ederiz efendim. Sayfa çok uzun olmasın diye, buraya az şey ekledik. Sunucumuz birazdan aktif olacak. Gelip bakabilirsiniz. Ama güncellemeler her zaman gelecek.Güzele Benziyor. Fakat Bıraz Yenilikler Getirmeniz Gerek. Sistemler yetersiz. Başarılar
Onu düzenlemeye çalıştık ama başarmadık essentials alakalı bulduk ama düzelsek bile eski halne geri dönüyor yourumunuz için teşekkürlergroupmanagerinizi duzenlermısnız < bu isaret baya kotu durmakta