RuhunCanayazı
SonTürk
- En iyi cevaplar
- 0
2010 tarzı sunucu :'( uğrarım gün içinde.
Kesinlikle Alıntı Değildir Bu Söyleyişini Kınıyorum Serverimize Uğrarsanız Anlatabilirim Edit :BordoBlue ya Ait Herşeyimiz Emek.edit alıntı bir build konunu geliştirilmesi gerekiyor başarılar
Dostum Teşekkür Ediyorum Bu Yorumun İçin Sizler İçin Güncel Pluginler vb. Yüklüyoruz2010 tarzı sunucu :'( uğrarım gün içinde.
Bu D0ru mu?
Arkadaşlar bu sunucuda saygı ortamı yok admin ve diğer yetkililerde buna örnektir
Tam sunucuya giricektim bunu gördüm vaz geçtim
Arkadaşlar bu sunucuda saygı ortamı yok admin ve diğer yetkililerde buna örnektir
Dostum Onu Sana Açıkliyim Akşamdı Oyuncular İle Beraber Trol Oyun Felan Oynuyorduk Zaten Oyunculara Sordum Küfür Etsem Sıkıntı Ourmu Diye Hayır Dediler Eğlendik ama Artık Yapmıyoruz Bu Yorumun İçin Teşekkürler İyi Oyunlar.Tam sunucuya giricektim bunu gördüm vaz geçtim
Dostum Onu Sana Açıkliyim Akşamdı Oyuncular İle Beraber Trol Oyun Felan Oynuyorduk Zaten Oyunculara Sordum Küfür Etsem Sıkıntı Ourmu Diye Hayır Dediler Eğlendik ama Artık Yapmıyoruz Bu Yorumun İçin Teşekkürler İyi Oyunlar.Bu D0ru mu?
Kurucusu Değişti Kesinlikle Ona Benzer Yapmaya Calıstık Eskiden Bende Oynardım 7/24 Çok Eğlenirdim Sadace Tek Farkı Hileleri Yasakladık..Kurucuları aynıysa oynanabilir.
2014 Ramazanında sahura kadar lapis kazdığım sunucuydu. Anılarım depreşti
Bu davranışınızdan dolayı 1 oyuncu kaybettiniz bile, çok yakın bir arkadaşınız bile olsa yakışmazDostum Onu Sana Açıkliyim Akşamdı Oyuncular İle Beraber Trol Oyun Felan Oynuyorduk Zaten Oyunculara Sordum Küfür Etsem Sıkıntı Ourmu Diye Hayır Dediler Eğlendik ama Artık Yapmıyoruz Bu Yorumun İçin Teşekkürler İyi Oyunlar.