oyna.MineZoid.com ➤ [YENİ AÇILDI!] - SIFIRLAMA YOK! Çiftçi Sistemi, Madenler, Elytra, Özel Büyüler: Sıradan, Efsanevi ve Runik!, 100 Farklı Görev!

McTurk7788

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
çok güzel ve kalite kokan bir server yetkilileri çok ilgili tavsiye ederim koşun benceee

XecuTek1

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
dedikleri gibi skyblockun en iyisi burda! çok ilgili bir kardoya sahip ve çeşit çeşit modlara pluginlere ve warplara sahip kaçırmayın

BadBunny

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server çok hoş adminleri çok ilgili üstelik kurucu çok çalışıyor bu güzel serverin hakkını veriyor. Kesinlikle herkese öneriyorum çok şey kaçırırsınız.

LASTBLOW23

Marangoz
En iyi cevaplar
0
  • Selamlar öncelikle server başarılı :1:
  • Şahsen blok kıtlığı çekiyorum ve marketteki sıradan taş blokların bile oldukça pahalı olduğu söylenilebilir bu yönden olumsuz :pof:
  • Oyun içinde vote vererek gayet güzel ödüllere ulaşabiliyorsunuz bu yönü oldukça güzel :1:
  • Farm vb... için yardım istenince server içersinde yardım eden çok oldu teşekkürlerrr
  • Son olarak kaç rehber olduğunu bilmiyorum ama şuanki rehber benim için iyi bir rehber sayılamaz oyunun kurallarına yazmayan bi davranışı kural gibi sayıp mute atıyor ki bunu hiç beğenmedim :huh:
  • Bütün bunlarla birlikte 7/10 BAŞARILI :keyif:

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
Yorumları üşenmeden okudum genelde yorum atan üyelerin daha ppleri bile yok ayrıca bir insan yorumun altına niye nicknamesini yazsın? Buda düşündürücü ve komik bir durum.