ArifErdoganK
Her zaman en iyiye! MUZCRAFT.COM
- En iyi cevaplar
- 0
Konu 24 saatlik aradan sonra tekrardan günceldir.
Hak yemiyoruz, adalet sağlıyoruz. Senin gibiler bunu değiştiremeyecektir.Bugün ki yediğin saldırıdan sonra hak yemessin akıllanmıssındır diye umuyorum canım![]()
güldürme beni arifimHak yemiyoruz, adalet sağlıyoruz. Senin gibiler bunu değiştiremeyecektir.
Gülme o zaman Taha.güldürme beni arifim)))
banlı hesap yan çar açıyor çoklu kullanım diyorsunuz napalım hesap mı açmayalım bilader sisteminzde sizin gibi aynı .Gülme o zaman Taha.
Bu, /kurallar üzerinde açıkça belirtiliyor.banlı hesap yan çar açıyor çoklu kullanım diyorsunuz napalım hesap mı açmayalım bilader sisteminzde sizin gibi aynı .
Hesabının ismi nedir? Benzer sorunların için usulüne uygun bir şekildeBanlıyken yan hesap açmak yasak değil berkay uslu kendi dedi gel başka hesapla oyna diye sonra yan çardan ban yemişiz
daha ne dediğinizi bilmiyorsunuz
Şu anda da çoklu hesap kuralını ihlal etmektesin. Daha önce seni birçok kez yasakladık, kurallara halen uymamaya devam etmenden ve gerçekleştirdiğin saldırılardan ötürü yasaklı durumdasın.Farkındaysan SKillerZ den ban yeyince açmışım HuzuniVIPı oda ban yeyince onları açtım
Verilen emeğe ve oyuna karşı bir saygınız yoksa MuzCraft'ta da yeriniz yoktur. Rehberlerimiz bu izne sahip, doğru olanı yapıyorlar.Sunucudaki “lag’a” küfür ettiğim için sınırsız ban yediö. Ya yaşınız çok küçük ya da mantıklı hareket edemeyen bireylersiniz. Sunucunuzda lag var, sinirden ne diyeceğimi şaşırıyorum sunucuya hakaretten süresiz ban atıyorsunuz. Bravo.