FocusNetwork 1.8 / 1.15 | Aşırı Hard Survival - Meslekler - Görevler - Güvenli Takas - Pazar - Helal Coin - 10 Dakika Pasiflik !

FleXxius

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
focusnetwork.keyubu.com
Oyun Sürümü
1.8 - 1.15
Sunucu Slotu
SINIRSIZ
Sunucu Türü
Survival

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

151125

151126

151127

156036

151153

Haritalar Tamamen Kendi Mimarımız Tarafından Hazırlanmıştır.

Geçen Sene Sunucu Rekorumuz +45

131539

SPAWN

149138

ORMAN

149140

TAKAS

149139

Ekli dosyalar

• Focus Sistemler.jpg
    Focus Sistemler.jpg
    369 KB · Görüntüleme: 185
  • Focus Network-4-min.jpg
    Focus Network-4-min.jpg
    160.9 KB · Görüntüleme: 1,898
Son düzenleme:

xxefe1212

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
aga bu sw efsane gelin bence türkyede 1. sw ler diyolar sonoyuncu dan daha iyi emek süper yetkililer var bence gelin aga cok sw gördü bunun kadar güzel degil.

DeaDNighT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ilk geldiğimde bu sunucununda diğer sunucular gibi olacağını sanıyordum ilgisiz yetkililer dolandıran insanlar vs. fakat servere geldiğimde bütün insanların cana yakın ve yetkililerin çok ilgili olduğunu gördüm umarım başarınız katlanarak devam eder

lasdl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Konu gayet hoş ne eksik ne fazla bizzat gidip sunucu ile tanıştım.

Şöyle söylemek gerekirse server ile bugün tanıştım ilk izlenim açıkcası çok fazla etkilemedi beni lakin oyunu oynadıkça açıldım insanın oynadıkça oynayası geliyor dersem yeridir :) Kurucu ile konuşma fırsatım oldu kendisi büyük bir tempo ile çalışıyor daha iyi bir sunucu sunmak amacıyla. Söyleyeceklerim bu kadar açıkcası ortalamanın üstünde bir server tavsiye eder miyim ? Evet ederim :1: - uKaya

FleXxius

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ilk geldiğimde bu sunucununda diğer sunucular gibi olacağını sanıyordum ilgisiz yetkililer dolandıran insanlar vs. fakat servere geldiğimde bütün insanların cana yakın ve yetkililerin çok ilgili olduğunu gördüm umarım başarınız katlanarak devam eder
Yorumunuz için teşekkürler saygılar efendim.

FleXxius

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu gayet hoş ne eksik ne fazla bizzat gidip sunucu ile tanıştım.

Şöyle söylemek gerekirse server ile bugün tanıştım ilk izlenim açıkcası çok fazla etkilemedi beni lakin oyunu oynadıkça açıldım insanın oynadıkça oynayası geliyor dersem yeridir :) Kurucu ile konuşma fırsatım oldu kendisi büyük bir tempo ile çalışıyor daha iyi bir sunucu sunmak amacıyla. Söyleyeceklerim bu kadar açıkcası ortalamanın üstünde bir server tavsiye eder miyim ? Evet ederim :1: - uKaya
Yorumunuz için teşekkürler değerli düşünceleriniz hem bizler için hem de sunucuya gelecek insanlar için önemli..

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Öncelikle Merhabalar dostum, Sunucunuza bir adet Konu tasarımı hediye etmek istiyorum uygunmudur ?

ugurisback

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
uzun zamandır oynadığım ve sıkılmadığım tek server çok başarılı

Gözlerimi senden alamıyorum, benim tüm dünyam sensin. @flexx & @avicii