erkutalpaslann
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkür ederiz. Hep beraber gelişeceğiz.Önü açık bir sunucu şu an anladığım kadarıyla beta sürümünde beta sürümünde bile bu kadar iyi ise yani Başarılar dilerim gelişmeniz dileğiyle
Teşekkür ederiz. Hep beraber gelişeceğiz.Önü açık bir sunucu şu an anladığım kadarıyla beta sürümünde beta sürümünde bile bu kadar iyi ise yani Başarılar dilerim gelişmeniz dileğiyle
Teşekkür ederiz. Sunucumuz henüz beta aşamasındadır ve sistemler geliştirilmeye devam edilmektedir.Konu tasarımı 10/7 sunucudaki bir iki sistem dışında klasik sistemler onun dışında iyi gibi duruyor sunucu gelişmeniz dileğiyle başarılar
Yardımcı olabilirizkonu tasarımı çok tatlıymış keşke ben de yapabilsem
Ya bak konuya bakiyim dedim güzel kardeşim baltalayıp durma beğenmiyorsan konudan çık allah rızası için kimse acı çekmesin!cok abartiyorsunuz la![]()
Desteğiniz için teşekkür ederim.Ya bak konuya bakiyim dedim güzel kardeşim baltalayıp durma beğenmiyorsan konudan çık allah rızası için kimse acı çekmesin!
Teşekkür ederiz yorumunuz için. Henüz betadayız ve çok fazla kendimizi geliştirmek için gayret gösteriyoruz.İsim hariç güzel gözüküyor. Fakat diğer sunuculardan pek farkı yokmuş gibide gözüküyor doğrusu.