Lucky "Project" Sorunsalı

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
aynen o yüzden o kişi dolandırıcı dedi kanıt isteyincede ortadan kayboldu
Aynen bak xCraweL'de yan hesap görüyor musun adını dibe batırıyorum seni forumdan yok ediyorum görüyor musun bak hepsi yan hesabım gittim 160₺ verdim yan hesabıma tag aldım gittim o kadar mesaj attım aktif üye tagı aldım sonra bu hesaba sponsorluk aldım değil mi?

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Peki benim ile sorununuz nedir ? discord adresinizi "doğru" bir şekilde belirtirseniz arkadaşlık isteği atacağım.
bu hesabı Laving adlı arkadaşımız kullanmakta ben olayı doğrulaştırmak için hesaba girip konuşmaktayım
asıl kendime ait olan discordum: t1to#7545
Aynen bak xCraweL'de yan hesap görüyor musun adını dibe batırıyorum seni forumdan yok ediyorum görüyor musun bak hepsi yan hesabım gittim 160₺ verdim yan hesabıma tag aldım gittim o kadar mesaj attım aktif üye tagı aldım sonra bu hesaba sponsorluk aldım değil mi?
yanlış anladınız bu hesap değil gelip 15 tl ile dolandırıldığını söyleyen arkadaş ilk bölümlere gelirseniz görürsünüz. :)

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
bu hesabı Laving adlı arkadaşımız kullanmakta ben olayı doğrulaştırmak için hesaba girip konuşmaktayım

yanlış anladınız bu hesap değil gelip 15 tl ile dolandırıldığını söyleyen arkadaş ilk bölümlere gelirseniz görürsünüz. :)
Tamam o hesap bana ait değil istersen bu sorunu yönetime sor görürsün :)

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
ve izin verirseniz artık bu foruma zaman harcamak değil. projeme zaman ayırmak istiyorum

tamamen açıldığımız ve kendimize profosyonel diyebileceğimiz bir durumda yeniden forum açılacak

özür bildirimimi yeniden yeni açacağım forumda belirteceğim. böyle bir şey tekrarlanmayacak
hepinize yeniden özürümü iletmekteyim.

hepinize iyi günler.

xCraweL

+ MC.CRAXYNW.COM +
En iyi cevaplar
0

Forumda yan hesap yasak diye hatırlıyorum ? Birde peki arkadaşınızın benim ile derdi nedir bu konuya hiç dahil olmadan uzaktan takip ederken bir anda profilimde böyle bir mesaj ?

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
Forumda yan hesap yasak diye hatırlıyorum ? Birde peki arkadaşınızın benim ile derdi nedir bu konuya hiç dahil olmadan uzaktan takip ederken bir anda profilimde böyle bir mesaj ?
Ayrıca biz neden hesaplarımızı tehlikeye atalım ki? Arkadaşlar para yatırmış bende plugin hazırladıktan sonra satıcı + sponsor alacağım.

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1