(Acil Aranıyor) Monarch Network / Ekip arkadaşlarını arıyor..

asdfugasdlfhasqaweas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Ortak
  2. Admin
  3. Moderator
  4. Mimar
  5. Rehber
  6. Youtuber
  7. Diğer
Sunucu IP Adresi
Play.MonarchNetwork.net
İletişim = SemihCengiz#0993
DM'Den detaylı konuşalım.

Son düzenleme:

KokichiOma182025

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Maddi destek yapacak yetkili arıyor kendinin ne kadar maddi destek yapacağını söylemiyor.Tabi adam senin ayağına gelip soracak kaç lira maddi destek lazım sen bana ne sağlayacaksın diye insanlar size muhtaç ya :D aklı olan böyle biriyle çalışmaz..Bilgi 0 istekler tavan.Sunucuda aktiflik 0 zaten sunucu kurucusu bile aktif değil.Keşke şu işe para vermeden biraz plan yapsanız isteklerinizi gözden geçirseniz...

KokichiOma182025

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu yorumlamaya gerek bile yok zaten.Klasik bir harita.Klasik plugin paketi alınıp prefix sunucu ismi yapılmış.al sana sunucu gel burada yetkili ol bize maddi destek ver çok özgün bir sunucu ya çok gelişmiş ya para istiyorlar :D Her neyse isterseniz kendiniz girip yorumlayabilirsiniz.Üzüldüğüm tek şey bu servere bi tomar para verilmiş olması...

asdfugasdlfhasqaweas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu yorumlamaya gerek bile yok zaten.Klasik bir harita.Klasik plugin paketi alınıp prefix sunucu ismi yapılmış.al sana sunucu gel burada yetkili ol bize maddi destek ver çok özgün bir sunucu ya çok gelişmiş ya para istiyorlar :D Her neyse isterseniz kendiniz girip yorumlayabilirsiniz.Üzüldüğüm tek şey bu servere bi tomar para verilmiş olması...
yorumlarınız çok kaba , ne emek sarfedildiğini oradan anlayamazsınız, size iyi kavga etmeler yalnız size bi tavsiye herkesle uğraşmayın kendi işinize bakın.

Denizxd

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda Küfür Gecilmiyor her şey Hazır Anlamadığım Yetkiliye Para Vermesi Gerekirken Para İstiyor jsksksk

Denizxd

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen aynen dostum skskskksks nedense gelip normal yetkili olarak sormuştum