Dünyanın en güzel ************* :O Çok şaşıracaksınız!

silverdasdl

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen lan bence çok güzel arkadaşlarımla 1 aydır yapmaya çalışıyoruz olmuyo :( mapı upload etsen bi yere filan da indirsek :D sinirlendim artık 1 aydır deniyoruz :D

TrollMiav

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dünyanın en iyi evi çok süpeeeeeeeeeeeeer OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! imkansız 4 5 yıl sürmüştür oynaması nasıl zevklidir desem yalan olur .)

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asıl Sen bir Hayvan Ve Bebeksin burda herkes Bir yorum Atıyor Sanane kardeşim benim yorumumdan tabi bir beyinsiz olduğun için yapacak bir şey bulamayıp milletetin yorumuna karışıyosun

tamam öle diyosun madem ama bi düşün yani böle yeni başlayanlar bile yapmadığı için koymuş komiklik olsun gülek diyo siz diyosunuz< kötü tmm kötü ama komiklik anlayın bunu anaokullumusunuz siz he ve hayvan la bebek senin teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neyse ağzımı bozamam

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ve bana beyinsiz diyorsun sendeki o küçücük mikroskopla bile görünemeyen şeyi bilmiyorken!!1!

ferkon57

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyrenç çok kötü berbat hiç güzel olmmış ve bu konuyu kaldirmlisin çünkü forumda çok yer kpliyo

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ARTIK YETER KONUYU KİRLETTİN KÜFÜR EDEREK FORUMDAN SİKTİR GİT özür dilerim ÇOCUĞU!