Beni tanımak isteyen girebilir!

Kokos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu başta yalan dolansız açaymışın hiç bu tartışmalar çıkmazdı sen iyisimi iyisi konuyu editle 30 Serverda imkanı yok Yetkili olmanın 10 yaşını boşver 15 i zor alıyorlar onuda zarzor düşün artık alan alıyor dediğinde 30 tane alan alıyormu ? konuyu editle en iyis benden bukadar

Kokos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bak tabii ki ilk yaşa bakıyorlar sen kendi hayal dünyanda olursun yetkili bu kafayla ve haklısın orlando adam akllı 30 server yok türkiye sunucularında sen hala yok şöyle yok böyle 1 , 4 anlarım 30 ne ya bi git milleti kandırma bu bir forum ve tanışma kaynaşma bölümü senin gibi yalan dolan konular açarak milleti kandıran insanlar gidin !!

KaRa1234

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
dangogu kendim tanirim çok saygili efendi biridir 30 serverde yetkili olduguna sahit oldum yani bu cocuktan yalan cikmaz diyim

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim. Türkiye'de adam akıllı açık duran '' VDS veya VPS '' 30 tane sunucu olmadı! Sorunlarınız'mı var anlamadım gitti.

Kokos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
off haklısın OrllandO ne bu ya ya yalan atmayın yada adam gibi doğruları söyleyin 1 kere server kurmuşundur oda hamachi :D :D Sonrada ben orad kurucu oldu şu oldum bu oldum afferim sana !

Villager

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden böyle uzattınız anlamadım ? Adam gelmiş kendini tanıtmış yalan dolan da olsa. 30 server belki tahmin etmiştir. Ayrıca şu yaş olayı, bir insan 10 yaşında olur ama 15 yaşındaki insandan bile daha akıllıdır. Kimse kimseyi sorgulayamaz yalanıysa kendi yalanı farkına vardıysanız bir kere söylersiniz uyarırsınız uzatmanıza gerek yok bence. :)

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz 10 yaşında olmasıyla dalgamı geçiyoruz dedik? Yaş doğal bir şeydir. Git 7 yaşında ol bir şey değişmez!