Minecraft İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardım Etmeye Çalışıcam

Says

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft sildim yukledim gene olmadı ekran kartını guncelledım gene olmadı hiç mod olmadıgı halde Meta-ınf sildim gıne olmadı silmeden denedım gene olmadı ekran cozunurlugunu fln yaptım gıne olmadı İsmimi yazdıktan sonra siyah ekran cıkıyor yardım pls.

Deansk89

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
says sorununun çözümü için bir şey buldum ama çalışırmı emin değilim

nick yazma bölümünden Force Update yap

olmadıysa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu linkten
benim kendi upluadım içinde *****ta var ama :)

İyi Oyunlar

Ziyaret Edermisin?

Says

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft sildim yukledim olmadı Force uplade yaptım olmadı mod olmadıgı halde meta-ınf sildim olmadı silmeden denedim gene olmadı java ztn yuklu ekran ozellıklerini fln yaptım gene olmadı.İsmimi yazdıktan sonra siyah ekran geliyor yardım pls

Says

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Force uplate yaptıgım halde olmuyor her şeyı denedım yaw videolar guzelmıs

doqa123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ATİ Radeon x300/x550/x1050 series ekran kartım var ve oyunu her actıgımda Bad Video Cart hatası alıyorum 5-6 tane çözüm denedim ama olmadı lğtfen yardım

Deansk89

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buraya tıklayarak
adresinden programı indir sonra alttaki adımları izle
1.Start Scan butonuna bas bilgisayarı tarıyor ve ona göre yeni sürüm varmi ekran karti fln. buluyor

2.Dediğim gibi bilgisayarı tarıyor

3.Benim ekran kartı nvıdıa oyüzden nvıdıa diye yazıyor sende ati yazar yan taraftada download update var ona tıklayarak güncel sürümü indir düzelir (bende olduğu için söylüyorum)

BİLGİSAYARDA HERHANGİ BİRŞEY OLURSA SOLUMLU TUTULMAM

Says

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yukledim gene olmadı denemıstım bunları ztn ya olmuyor benım pc ye

Says

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya siyah ekran hatasını gecemedım 32 mb ekran kartı var oyuzdenmı acaba ya imleci drecdrawda siyah ekran gelıyor bi altına dusurunce bad video drivers hatası gelıyor anlamadım gıttı

cesur1105

Marangoz
En iyi cevaplar
0
merhaba Deansk89 ben bu gün minecraftta girdiğimde ''not downloaded'' hatası verdi yani ''play offline'' butonuna tıklanmıyordu genellikle herkes bana minecraft sp indir dedi bende indirdim minecraft sp açıldı ancak acayip kasıyordu oyunun bütün özelliklerini düşük mod a aldım ama yinede çok kasıyor bilgisayarımın özellikleri yetiyor ancak kasıyor benim senden istediğim ''not downloaded'' hatası nasıl düzeltiliyor
)????