Minecraft Maden Sesleri

Ziofner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Biz Hamachi Üzerinden Arkadaşlarla Oynuyoruz Madene İniyoruz Böyle garip gurup sesler geliyo ne biliyim yaşımızda fazla küçük degil 16 böyle şeylerden korkulucak yaşı geçtikte çok sinir bozuyor nedir bu açıklaması var mı ?

Deansk89

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hırlama tarzı seslerse :D zombi falan vardır kemik sesiyse iskelet fln duymak istemiyorsan
Ayarlar>Ses var ordan ayarlayabilirsin

Ziofner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yok Arkadaşlar Zaten Ses Kapalı Oynuyoruzda Hani Böyle Nasıl Anlatiyim Anlatılmaz Bir Ses Var Bir Sesten Bahsediyorum Zombi Hırıltısı Falan Onları Biliyoruzda Aklımda şöyle kalmış sesi ''haaa'' sesini incelterek söylerseniz biraz o sese benzer

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu seslerden biri miydi :

Eğer bu seslerden biriyse normaldir . Bu sesler genelde mağrada veya altında , yanında mağra varsa çıkar .

Ziofner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mini-Craft Tebrik Ediyorum Seni O İlk Baştaki Ses Gene Tüylerimi Diken Diken etti Hepsinide Genellikle Duyuyorum

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu oyunda herobrine gerçekten olsaydı , aynı diğer moblar gibi onada sıradan bir mob gibi davranırdık bu kadar herobrine tantanası yapılmazdı bence :D

Ziofner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mini-craft sana bir adventure haritası linki atıcam istersen indir biz arkadaşlarla 5 kişi oynadık çok ama çok zor bitiridik
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ziofner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Heh Biz Mansionu Bitirdik Kardeş Karıştırdım Bir An Çok Zordu Yanlız

Ziofner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tebrik Ederim O Zaman Biz Öyle Fazla Minecraft Oynayamıyoruz Öyle Fazla Bilgimizde Yok Böyle Map Buldukça İndiriyoruz