| Bukkit | 1.6.2 + 1.6.4 | Plugin Paketi | PVP+Factions ALT YAPI! |

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

- Sizler için süper, sorunsuz, reklamsız bir plugin paketi hazırladım.
- Pluginler, config dosyaları ile birlikte tamamen ayarlıdır.

_________________________________________________________________________________

Bu plugin paketini kullanacaksanız, serveriniz kapalıyken eski plugins klasörünü siliniz. Arşivden benim hazırladığım plugins adlı klasörü atınız. Yapmamanız gereken tek bir şey var, o da eski plugins klasörünün üstüne direk atmak. Bunu yaparsanız, server açılırken mutlaka pluginler çakışacaktır.

_________________________________________________________________________________

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Rar Şifresi: forum.minecraftturk.com
(Şifre kabul etmezse, elle yazınız.)

Son düzenleme:

#Furki.TR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hata Yok Güzel Plugin Sayısı Az Ama Güzel İlk Paketin Galiba Tebrikler..

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Arkadaşlar Gerekli Pluginler İle Gereklileri Ayırt edebilin.

Paketteki "AntiCreeper" Plugininin Özelliğini Paketindeki Essentials Bu İşlevi Görebilir
Yada "FalseBook" Serisi Yerine Biraz daha Araştırma Yapıp "CraftBook" Kullanabilirdin
Paketindeki "CommandBlocker" Pluginin Yerini NoCheatPlus Ve Essentials Yapabiliyor.

Tek Yapman Gereken Pluginleri Araştırmak İncelemek Öğrenmek.

Bu Gereksizlerin Kapladığı Alanı Gerekliler İle Değiştirebilirdin Örneğin "LegendaryMessages" "HealthPlus" "SimpleRegionMarket" Gibi Şahsen Gerekli Gördüğüm Pluginleri Kullanabilirdin.

Ayrıca Arkadaşlar "ScoreboardStats" Plugini Pakette Sorunlu Fakat Çözümü Var:

Başka Sorun Yoktur Asıl Gereksizleri Kaldırıp Gereklileri Koymanı Öneririm.

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim fakat >>TheLegend<<

- Essentials bunu yapmıyor diye biliyordum önceden bizzat deneyip test ettim. AntiCreeper sağlam bir plugin olduğu için koyma ihtiyacı duydum.

- CraftBook'da buglar var, ben o yüzden FalseBook koydum bence seninde CraftBook adlı pluginin bukkit sayfasına gidip İngilizce olan yerleri incelemen gerek :)

- CommandBlocker özel bir plugin, essentials ve nocheatplus'un yapabildiğini bilmiyordum. NoCheatPlus plugininin configine ekledim şimdi.

- SimpleRegionMarket yüklü. HealthPlus'a gerek yok bence.

- Ayrıca uzun süredir bukkit ile ilgileniyorum pluginleri biliyorum. Amatör değilim. Sadece ilk kez server kuranların, bir paketi olsun. Uğraşmasınlar. Sonradan istedikleri pluginleri ekleyebilirler. Bunu yazmam gerekiyordu. Tepki geleceğini biliyordum.

Bunun dışında yazdıkların için tekrar teşekkür ederim, eksikleri belirtmişsin. Sadece ScoreboardStats kaldıracağım sanırım.

FurkiTR plugin paketine baktım, çoğu plugin fazlalık olmuş. Fakat sende uğraşmışsın tebrikler. Sorun yoktu paketinde sanırım. Fazlalık derken yani onları isteyenler kursun bence SurvivalGames vs. ama güzel sorun yok o türlü olsa da olur.

Ayrıca ScoreboardStats kaldıracağım çok tepki gelmiş, bunu da paketi indirenler ek olarak kendileri kurabilir.

Son düzenleme:

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Senin Okuman Gerekir ki FalseBook Pluginini CraftBook Çevirince Hiçbir Sorun Olmamakta
Ki Ben Şahsen Paketimde Çevirici Kullandım.

Ve EssentialsProtect Plugini Paketinde Mevcut Şahsen En Çok Güvendiğim Plugin "Essentials"
Ben Şahsen AntiCreeper Plugininden Daha Sağlam Olucağına Eminim.

Ayrıca Bazı Pluginlerin Config Ayarlarının Yapılmamış Olduğunu Farkettim
Bazı Kolay Pluginleri Türkçeleştirmen Yararına Olucaktır.

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Türkçe olarak sunmak ayrı bir şeydir tabii ki.
CraftBook plugininde merdivene sağ tıklayıp oturunca, Nope! diye bir hata verip, serverdan atıyordu. Ve birkaç hata daha vardı.

Craftbukkit Recommended Build | 1.6.2 gelince düzelmiş olabilir, fakat ben yinede
koymadım. Uyarıların için tekrar teşekkür ederim.

Zaten benim amacım, server işlerine yeni başlayanların, onlara bu paketi göstererek daha rahat ettirebilmekti. Kendi pluginlerini zaten ekleyebilirler. Bunların çoğu ana pluginler olduğu ve düzenli olduğu için paketimde yer almakta.

EDİT: Bu arada, CraftBook update gelmiş, evet düzeltilmiş bug. Şimdi onu koyuyorum izinleriyle birlikte. Teşekkür ettim.

Paket yenilendi! - Ek özellikler ve pluginler eklendi.

Son düzenleme:

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen yukarıda ilk başta yazanların hepsini okur musun konunun başında :)