Forumdaki Bildirim Sayım Çok Fazla

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen onu bunu geçte profil fotoğrafın ile imzan çok iyi ya hll.Arkadaki akenoyuda gözden kaçırmadım.Ara ara uhuhu

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konulara ne kadar mesaj atarsan o kadar çok bildirim gelir.Fazla marifet gerektiren bir şey değil :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Çok yorum alan konulara mesaj atarsan, veya çok fazla yazı yazarsan karşılaşacağın bir durumdur 500 bildirim almışlığım var :D

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar gereksiz/uygunsuz mesajlardan sakınalım. Bir üyeye bu kadar çok bildirim gelmesi anormal bir durum tabi sabahtan akşama kadar forumda dolaşmışsın fakat buradan çok fazla mesaj attığın anlaşılıyor. Bunlarında birçoğu kısa/gereksiz mesajlar olduğundan eminim. Biraz daha tedbirli ve forum kurallarına uygun bir şekilde davranmanızı öneriyorum. (Kısa derken bir yorumun sadece gülücükten ibaret olmasını kastediyorum.)

Not: Burada sadece sana değil herkeze bir gönderme yapıyorum.

Konu doğru yere taşındı, iyi forumlar..

Son düzenleme:

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar gereksiz/uygunsuz mesajlardan sakınalım. Bir üyeye bu kadar çok bildirim gelmesi anormal bir durum tabi sabahtan akşama kadar forumda dolaşmışsın fakat buradan çok fazla mesaj attığın anlaşılıyor. Bunlarında birçoğu kısa/gereksiz mesajlar olduğundan eminim. Biraz daha tedbirli ve forum kurallarına uygun bir şekilde davranmanızı öneriyorum. (Kısa derken bir yorumun sadece gülücükten ibaret olmasını kastediyorum.)

Not: Burada sadece sana değil herkeze bir gönderme yapıyorum.

Konu doğru yere taşındı, iyi forumlar..
16 saatten bahsediyoruz burada

Edit: 18 20 kadar da olabilir

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yakın.

Bu arada Şu Espiriyi Yapmadan Geçemem.

20 Saat Oturdum Diyorsun...

Saydın mı lan ?