98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
o zaman siz başka yere gidin biz burda kalalım ateş kes ilan ediyorum vatanımıza saldırmayınbücür yapcak kadar küçük değiliz
o zaman siz başka yere gidin biz burda kalalım ateş kes ilan ediyorum vatanımıza saldırmayınbücür yapcak kadar küçük değiliz
aynen @Oxuruk abi sabitlermisin konuyuSarı bücürün sabitlenmesi gerekiyor ^^
RPG sw felan mı açıyosunuz
Kafayla elleri değiştirilmiş bir Tario76 skini görüyorsunuz.Bu da bendenLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bana premium hesap parasız nasıl elde etçeğimi söle nolur tek istediğim o kendi yaptığım skinRPG sw felan mı açıyosunuz![]()
ACT ve Tario reklam yaptığı için ünlübukadar beğenilmesi normal değil . çok az emek var ben bundan kat kat daha çok üzerinde uğraşılanları gördüm ama kimse bukadar beğenmedi . sadece steve yi sarıya boyamış bacakların yanlarınız kırmızıya boyamış bide birkaç pixellik yüz çizmiş . bukadar basit bir skin bukadar çok ilgi görmüş bu anlamsız
Git ve ******* etbana premium hesap parasız nasıl elde etçeğimi söle nolur tek istediğim o kendi yaptığım skin
kafa aynı burda gözükmüyo[DOUBLEPOST=1381763924,1381763733][/DOUBLEPOST]Kafayla elleri değiştirilmiş bir Tario76 skini görüyorsunuz.
onun yerine notch tan hediye istesem? sen: aaa evet tabi olur bu benim aklıma niye gelmedi ben: teşekkür ederim ama nickimi yazıyom girmiyo senACT ve Tario reklam yaptığı için ünlü[DOUBLEPOST=1381763727,1381763684][/DOUBLEPOST]
Git ve ******* et![]()
Notch açıkladı ! Sarı bücür ar... Şaka şakakafa aynı burda gözükmüyo[DOUBLEPOST=1381763924,1381763733][/DOUBLEPOST]
onun yerine notch tan hediye istesem? sen: aaa evet tabi olur bu benim aklıma niye gelmedi ben: teşekkür ederim ama nickimi yazıyom girmiyo senraya nickini değil mail adresini yazcan ben:sağol pnp
ar ne devamını söle bariNotch açıkladı ! Sarı bücür ar... Şaka şaka![]()
Anlamadığım şey biz ne zaman reklam yaptık ?! Böyle cevaplarla konuyu dağıtmaACT ve Tario reklam yaptığı için ünlü[DOUBLEPOST=1381763727,1381763684][/DOUBLEPOST]
Git ve ******* et![]()
hey sarı bücüre öyle konuşma buda sana ders olsunsarı bücür bahane sefasını çekmek şahane .
hey sarı bücüre öyle konuşma buda sana ders olsun
![]()
![]()