Minecraft 1.7 Tanıtım!

screamtr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Not : Arkadaşlar Videodan Sonra Farkettim Ormanda Kırmızı ve Kahverengi Mantar Agacları Oluyor , Agaclar 4'lü Şekilde ve Bataklıklarda Farklı Farklı Evler Spawn Olmaktadır ..!! :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
o ağaclar mantar agacı eskidende vardı sadece bataklıkta bulunmuyordu o evlerde cadı evidir o da eskiden var dı

screamtr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
o ağaclar mantar agacı eskidende vardı sadece bataklıkta bulunmuyordu o evlerde cadı evidir o da eskiden var dı
Her Yerde Olmuyordu Ama Her Yerde Var Artık Ayrıca Değişik Cadı Evleri Olucak Aynı Olmucak .[DOUBLEPOST=1382537640,1382537596][/DOUBLEPOST]
mantar ağaçları falan oyle heryerde çıkması saçma olmus bence karıştırmışlar butun yerleri
Bencede Fakat Eskisinden Daha İyi :)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Biraz Geç Paylaşmışsın Ama Bulamayanlar Ve Bilmeyenler İçin İyi Bir Konu

߃a§0a¥

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Not : Arkadaşlar Videodan Sonra Farkettim Ormanda Kırmızı ve Kahverengi Mantar Agacları Oluyor , Agaclar 4'lü Şekilde ve Bataklıklarda Farklı Farklı Evler Spawn Olmaktadır ..!! :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ORMANIN ORTASINDA BÜYÜMÜŞ MANTAR PEK OLMUYORDU SADECE BATAKLIK GİBİ YERLERDE EKİLMİŞ AMA BÜYÜMEMİŞ BULUYODUM BİLMEM FARKLI

Lord_Of_The_Cemil

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dev mantarlar mushroom biyomunda çikiyordu.Şimdi ise ormanlık bölgelerde çikicak.Aslinda yemek açisindan iyi olmuş

alpkan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
duyduğuma göre şu an mojangın elinde 1.9 a kadar tüm sürümler var ama hepsi test ediliyor

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
ama ..... nasıllll :DD daha 1.6.4 sürümü yeni çıktı .. İnanamıom walla :D Mojang sanırım bu aralar çok çalışıyo :D :koyun:[DOUBLEPOST=1382895761,1382895729][/DOUBLEPOST]
nasıl olcak o iş :D[DOUBLEPOST=1382895827][/DOUBLEPOST]o ormanda mantar resmine görmeden kanıt olmadan asla inanmam :)
kendi gözlerimle gördüm 1.7.2 de survival oynuyorum siyah ağaçların olduğu biyomda büyük mantarlardan var