LegendofAnatolia
Kaptan Penguen
- En iyi cevaplar
- 0
ben yaptım o gemiyiolsun o yapıt yapmasın![]()
Tek renkde olunca ve hiçbir ayrıntısı olmayınca anlamı ne ? Farklı renklerde yaparsan cok daha hoş durur ve detaylar eklemelisin. Şu anda bana göre normal bir blokdan farkı yok.
Daha çok blok kullanılırsa ya da daha ayrıntılı olursa mı daha hoş olur yoksa koca, dümdüz bir yapı olursa mı daha hoş olur?bazı yapılar renkli olursa hoş bazıları da kötü durur yani askeri elbise çok renkli olursa hiçbir işe yaramaz bunun gibi düşün. Bu alet, uzay gemisi, 6+ farklı ton sahibi olursa mu daha hoş durur yoksa -5 ton olursamı daha hoş durur?
Daha çok blok kullanılırsa ya da daha ayrıntılı olursa mı daha hoş olur yoksa koca, dümdüz bir yapı olursa mı daha hoş olur?![]()
Daha lokum yiyecektik? Çayın altı ısınmıştır dur kontrol edeyim benAdam ezmiş geçmiş. Biz kalkalım beyler...
Daha lokum yiyecektik? Çayın altı ısınmıştır dur kontrol edeyim ben![]()
İyi kapı açık, arkanı dön ve çık..Yok çocuklar bekler. Bize müsade...
Gitmiyrem lan gitmiyrem !İyi kapı açık, arkanı dön ve çık..
bazı yapılar renkli olursa hoş bazıları da kötü durur yani askeri elbise çok renkli olursa hiçbir işe yaramaz bunun gibi düşün. Bu alet, uzay gemisi, 6+ farklı ton sahibi olursa mu daha hoş durur yoksa -5 ton olursamı daha hoş durur?
HahahaUçan Benzinli Pizza Dilimine Benzemiş .s.s
İsmini değiştirin