Uzay Gemisi Böyle Olur Diye Düşünüyorum (gktrk235423'a Cevap)

Hangisi Daha Gerçekçi

• Kullanılan toplam oy
    17

Plushker

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Haha tek geçerim dostum !
Buna uçan domuz demiştim seninkinin de arkası biraz daha uzun olsaymış siyah mercurialleri keşfetmişsin diyecektim.. Ama şu an çıkıntılı uçan terliğe benzemiş. Ek olarak mcedit kullandığın dibine kadar aşikar ne yazık ki :D

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek renkde olunca ve hiçbir ayrıntısı olmayınca anlamı ne ? Farklı renklerde yaparsan cok daha hoş durur ve detaylar eklemelisin. Şu anda bana göre normal bir blokdan farkı yok.

latif

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tek renkde olunca ve hiçbir ayrıntısı olmayınca anlamı ne ? Farklı renklerde yaparsan cok daha hoş durur ve detaylar eklemelisin. Şu anda bana göre normal bir blokdan farkı yok.

bazı yapılar renkli olursa hoş bazıları da kötü durur yani askeri elbise çok renkli olursa hiçbir işe yaramaz bunun gibi düşün. Bu alet, uzay gemisi, 6+ farklı ton sahibi olursa mu daha hoş durur yoksa -5 ton olursamı daha hoş durur?

L

LifeTaker

Ziyaretçi
bazı yapılar renkli olursa hoş bazıları da kötü durur yani askeri elbise çok renkli olursa hiçbir işe yaramaz bunun gibi düşün. Bu alet, uzay gemisi, 6+ farklı ton sahibi olursa mu daha hoş durur yoksa -5 ton olursamı daha hoş durur?
Daha çok blok kullanılırsa ya da daha ayrıntılı olursa mı daha hoş olur yoksa koca, dümdüz bir yapı olursa mı daha hoş olur? :)

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Renk derken bu tarz bahsediyodum. Ayrıntı derkende. Cok renkli birşeyden bahsetmiyordum tabi.