Forumda Neler Oluyor ?

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi
W

WitherMan

Ziyaretçi
Yahu son zamanlarda farkediyorum da ben ilk kaydolduğumdan beri forum çok değişti... Çoğu üye forumdan ayrıldı. Şimdi bakıyorum da 2013'deki üyelerden eser kalmamış.. Ayrıca şu sıralarda bizim çok sevdiğimiz (daha çok benim) bazı moderatör arkadaşlarımız görevden alındılar. Ve 2013'den itibaren banlanma rekorları kırıldı. Genel af çıktı fakat bazı gereksiz arkadaşlar gene forumda huzursuzluk çıkarmaya çalıştılar ? Benim kafam mı basmıyor yoksa forumda bazı gereksizler gerçekten var mı ? Eğer bende bir sorun varsa lütfen söyleyin. Ha eğer yoksa ;

ALLAH AŞKINA ŞU FORUMU DÜZELTİN BE İNSANLAR BIKTI ARTIK !

Jawsome

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
2. sayfada bile olmayan bilgilendirme konusuna cevap yazdık diye banlanıyoruz hemde 15 gün.
Yasin'den örnek verirsek kaç defa banlandı 12 defa uyarı aldı ama sadece sistem uyarı puanından banlıyor adminlerin bir şey yaptığı yok.

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
uğraşmıyoruz mu sanıyordun bende özlüyorum 2012 forumunu zaten forumun ilk üyelerinden biriyim ama minecraft genel olarak çocuklara yönelik bir oyun olarak görüldüğü için forum çocuk dolu. Ama aralarında bazıları var 20 yaşındaki birinin olgunluğuna sahip banlayınca kurtulunuluyormu? Malesef hayır gidiyor yeni hesap açıyor... İp ban? yine çözüm değil başka ipden açıyor... Benim aklıma gelen tek fikir yeni kayıtları durdurmak gibi bir çözüm olabilir yada telefon numarası kaydı gibi bir onay sistemi olabilir ama çok masraflı... tc kimlik no onaylı desen birçok kişi vermke istemez şahsen ben istemem yani gördüğünüz gibi engellemenin bir yolu yok forumu üyeler yönlendiriyor yada üyeler bozuyor ve iyileştiriyor yani her şey sizde bitiyor mesela biri saçma sağan şeyler mi yazıyor gönder raporu hiç acıma özelliklede Yönetim forumundaysa direk yollayın bende acımak yok bilen biliyor yönetim forumunu baya bi elden geçirdim.(Bugün kü konulara daha bakmadım)

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
uğraşmıyoruz mu sanıyordun bende özlüyorum 2012 forumunu zaten forumun ilk üyelerinden biriyim ama minecraft genel olarak çocuklara yönelik bir oyun olarak görüldüğü için forum çocuk dolu. Ama aralarında bazıları var 20 yaşındaki birinin olgunluğuna sahip banlayınca kurtulunuluyormu? Malesef hayır gidiyor yeni hesap açıyor... İp ban? yine çözüm değil başka ipden açıyor... Benim aklıma gelen tek fikir yeni kayıtları durdurmak gibi bir çözüm olabilir yada telefon numarası kaydı gibi bir onay sistemi olabilir ama çok masraflı... tc kimlik no onaylı desen birçok kişi vermke istemez şahsen ben istemem yani gördüğünüz gibi engellemenin bir yolu yok forumu üyeler yönlendiriyor yada üyeler bozuyor ve iyileştiriyor yani her şey sizde bitiyor mesela biri saçma sağan şeyler mi yazıyor gönder raporu hiç acıma özelliklede Yönetim forumundaysa direk yollayın bende acımak yok bilen biliyor yönetim forumunu baya bi elden geçirdim.(Bugün kü konulara daha bakmadım)
Evet Çok Haklısın Forum Çocuklarla Doldu, Ama Bazı İnsanlar Var Ki (@Assteroidd_123) Yaşından Kat Kat Daha Olgun.
İkinci Olarak Bence De Kayıtları Durdurmak Gerekiyor veya Belli Bir Mesaj ve Beğeni Sayısının Üstündeki Üyeler Üye Daveti Yapabilse Forum Daha Çok Adam Olur Gibi Geliyor Bana...

Son düzenleme:
W

WitherMan

Ziyaretçi

Haklısınız. Fakat bu sözlerim size değil. Sizin ve diğer mod arkadaşların neler yaptıklarını çok iyi biliyorum. Hele ben ilk kaydolduğumda bir iki hatam olmuştu ama düzelttim o hataları. Herkes de biliyor. Ben günde neredeyse 40 rapor felan yolluyorum. Gittim baktım adam aynı konudan 5 tane açmış ne iş arkadaş ? Ama dediğim gibi sözlerim size değil.[DOUBLEPOST=1390990163,1390990102][/DOUBLEPOST]Foruma Üyelik Davetiyesi ile kaydolmak olsa bunlar olmazdı zaten.

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Haklısınız. Fakat bu sözlerim size değil. Sizin ve diğer mod arkadaşların neler yaptıklarını çok iyi biliyorum. Hele ben ilk kaydolduğumda bir iki hatam olmuştu ama düzelttim o hataları. Herkes de biliyor. Ben günde neredeyse 40 rapor felan yolluyorum. Gittim baktım adam aynı konudan 5 tane açmış ne iş arkadaş ? Ama dediğim gibi sözlerim size değil.[DOUBLEPOST=1390990163,1390990102][/DOUBLEPOST]Foruma Üyelik Davetiyesi ile kaydolmak olsa bunlar olmazdı zaten.
Fakat burdan arkadaşı olmayan düzgün insanlarda olabilir...

W

WitherMan

Ziyaretçi
Forumdaki çocukların sayısını ana sayfadaki yarışma gösteriyor zaten. Bir baktım ki adam 10 yaşında ama Minecraft'ı 4 senedir oynuyormuş ? Nasıl iştir bu arkadaş ? Ayrıca benim de yaşım çok büyük değil ama neyin ne olduğunu ve nasıl yürüdüğünü bu forumda öğrendim ben. Yaşım küçük olmasına rağmen elimden geldiğince düzgün davranmaya çalışıyorum.[DOUBLEPOST=1390990501,1390990372][/DOUBLEPOST]
Fakat burdan arkadaşı olmayan düzgün insanlarda olabilir...
Olabilir tabii ki. Fakat bu forumda kimin düzgün kimin eğri olduğunu yöneticiler ve siz vede bazı üyeler çok iyi bilirler. Bende pek fazla olmasa da biliyorum.