Aciklarmsn?abi şimdi ben açamadım
Uyarının resmini yollar mısın?bak şimdi dediğin yerden windows için indirdim ama setupu açarken uyarı veriyor
Bilgisayarın Windows XP galiba. Sunucu açabilmek için Vista yada 7 işletim sisteminin olması lazım.abi[DOUBLEPOST=1391353542,1391352981][/DOUBLEPOST]windows vista or abobe requied.please use an older installer from sourcefourge and uptade pocketmine-mp manually tam olarak bu
saol abi[DOUBLEPOST=1391354739,1391354684][/DOUBLEPOST]iki işletim sistemini nasıl aynı anda kullanırım ole bi program varsa link atsanaBilgisayarın Windows XP galiba. Sunucu açabilmek için Vista yada 7 işletim sisteminin olması lazım.
saol abi[DOUBLEPOST=1391354739,1391354684][/DOUBLEPOST]iki işletim sistemini nasıl aynı anda kullanırım ole bi program varsa link atsana
abi windows 7 kaldırmıyor anında gider pcLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kurulum icin yardım eder misin ? Mesaj Bekliyorum..!!!!Evet unutmuşum, ekliyorum.
Konuda nasıl açılacağını belirttim. Merak ettiğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz.Kurulum icin yardım eder misin ? Mesaj Bekliyorum..!!!!
Konuda nasıl açılacağını belirttim. Merak ettiğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz.
Modeminin marka ve modeli ne?Modem forward yaparken modem bölümünde modemimin modeli yok yapamıyorum ;(
Modeminin marka ve modeli ne?
Modeminin marka ve modeli ne?