minecraft online oynama (istek)

orkunb

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben online oynıyamıyorum . ıp ile oyuna giriorum online map a girdikden 5 dk sonra atıyor . kimisi /register yazıp ıd boşluk şifre yazmamı söyledi yaptım gene atıoyor nolr biri yardm etsin .s

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
orkunb sen şakamısın bi servera girince o servera kayit olabilmek için /register şifren şifren şifrene kendi uydurduğun bi sifre gir 2 şifrede şifre onayi
serverdan çıkınca ayni serverda kaldiğin yerden devam etmesi için servera girince /login şifren
yanliz bi servera girdiğinde şifreni çabuk yazmalisin aksi taktirde seni serverdan atar

MimarBekor

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler oyuna girmiyorsa şöle yapın ilk pc resetlemeyi deneyin,oyun acılmıyorsa oyuna 1 kere mouseyler sonra sureklı entere basın mutlaka acılıyor oyun.Hamachi girmek için de ilk logmeinhamachi indirceniz yukarıda yeni bir ağa katıl var tıklıcanız ağ adı: şifre: yazıcanız ardından mp ye gırcenız oyundan doğrudan bağlana girin ve o serverin ip sini yazın bu kadar basit daha sorunuz olursa sorun ilgilenirim

timssahh

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler minecraft javaw.exe hatası veriyor resimle görmek isteyenler face verebilirler