[acil!!] Minecraftta Piston Ne Işe Yarar [hiçbir Yerde Bulamadım]

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM GİBİ MİNECRAFTTA PİSTON NE İŞE YARAR ÖLMEK ÜZEREYİM YARDIM EDİN ACİL!!!:ağla::ağla: LÜTFENN VE BLAZE TOPU NE İŞE YARAR

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
yani ben şimdi gizli bir kapı yapmak istiyorum ve sağ tıklayacağım sonra blok itilecek ve ondan blok eski yerine dönecek mi?

kayra09

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düz piston: Düz iter sonra tekrar kullandığınızda kendine çekmez.
Yapışkan piston: Düz iter sonra tekrar kullandığınızda kendine çeker.
Devre yapacaksan kızıl taş meşalelerini piston un arkasına koy çalışır sonra arkadan kızıl taş çek sonra şalter ekle ve şalteri çek çalışıcaktır.Onu gizlemek de sana kalır.

XxXxMinecraftXxXx

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
S.a. Piston nasıl çalışır ?[DOUBLEPOST=1400605193,1400605002][/DOUBLEPOST]? Piston nasıl çalışır arkadaşlar?

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar survival da oynuyosanız otomatik kapılarla ilgili çoooook vidyo var ama böyle creative de artistik ve enteresan bir şey yapmak istiyosanız pistonu çöpe atın ve komuta bloklarına geçin. Komut bloklarıyla tek kelimeyle HİÇBİR doğrudan temas olmadan blokları yok edebilir yenilerini koyabilir ve başka harika şeyler koyabilirsiniz. Ha yok ben illa piston kullanacam ama biraz fazla karmaşık diyorsanız 1.8'de slimeblok ların yapışkanlık özelliği gelecek tek pistonla 1 blok değil 2 blok değil 3 hiç değil yaklaşık 12 bloğu aynı anda çekip itebileceksiniz (pistonların gücü en fazla 12 bloktu yanlış hatırlamıyosam) Not: pistonların obsidian ve bedrocku çekip itemeyeceğini unutmayın lütfen (ben hiç türkçe oynamıyorum çeviriler berbat bence) Ayrıca ben alıştım ingilizceye