[ AKTİF ] hardmc.keyubu.com | Survival | Çiftlik | Kelle Avcısı | Random Tp | Kazı Kazan | #IYININ IYISI

Egepro2018

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar böylelerine güvenmeyin hemen en küçük bot atımında sizin atığınızı var sayarak discorddan ve oyundan banlıyorlar sonra ben senden üstunum istediğimi yaparım ayarına girip size lafta sokuyor eğer böyle insanları sevmiyorsanız ve banlanmayı istemiyorsanız bence sunucuya gelmeyin

zclkenes2332

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar böylelerine güvenmeyin hemen en küçük bot atımında sizin atığınızı var sayarak discorddan ve oyundan banlıyorlar sonra ben senden üstunum istediğimi yaparım ayarına girip size lafta sokuyor eğer böyle insanları sevmiyorsanız ve banlanmayı istemiyorsanız bence sunucuya gelmeyin
Dostum çocuk mu kandırıyorsun neyin ne olduğunu biliyoruz sunucumda barınmanı istemediğimden banladım :)

peRfeKt

bruh moment
En iyi cevaplar
1
Başarılar. Oyunda çok kasıldım ve tavsiye ederim :1:
Oyun içi ismim : SerkanUnlu

zclkenes2332

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Rakiplerinizden üstünseniz neden üstlerini karaladınız :S isimlerinin görünmeleri eğer onlardan üstünseniz pek de bir şey ifade etmez sonuçta.

Ayrıca 1.15.2 sürümüyle giriş yapınca disconnected.spam hatası verip atıyor, 50 saniye beklemeden de sunucuya giremiyorsun.
canım reklam olmasın diye karaladım ayrıca 1.15.x dememişim 1.8-1.15 x ile giremezsin