amnesiacraft.minecraftoyna.com Türkiyede Tek - Hikayeli Survival Sunucusu - Amnesia Craft - 1.12-1.16.3 - VIP Yok! - Claim Yok! - Köylü Takası - Çanta

AurumK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sunucunuz bakımda mı ?
Bu konuyu açtığım zaman sunucu test aşamasındaydı. 1.16.3 sürümünü test ettik ve bir sürü insan geldi, oynadı. Hiç stabillik yakalayamadık ve versiyonu değiştirdik. Sunucu artık tamamen açık, bakım da bitti. Gelip oynayabilirsiniz.

AurumK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girip, sürekli kötüleyip kendinizin beceremeyeceği yaklaşık 2,5 aylık emekleri ıy bu sunucu çok kötü oynanmazki burda derseniz banlanırsınız. Hala banımızın arkasındayız. Siz gidip normal, zevksiz survival sunucularında oynamaya devam edebilirsiniz. Hayatta bol şans :)

okan12k12

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girip, sürekli kötüleyip kendinizin beceremeyeceği yaklaşık 2,5 aylık emekleri ıy bu sunucu çok kötü oynanmazki burda derseniz banlanırsınız. Hala banımızın arkasındayız. Siz gidip normal, zevksiz survival sunucularında oynamaya devam edebilirsiniz. Hayatta bol şans :)
bu sunucuda zevksiz survival sunucularından ayrı kalır bir yanı yok bence ve o tür sunucularda oynamıyorum Silmaril diye bir sunucuda oynıcam açılınca sunucu ön tanıtımlarında bak öyle sunuculara zevksiz survival sunucuları diyorsan ben zevksiz survival sunucularında oynuyorum :)

AurumK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu sunucuda zevksiz survival sunucularından ayrı kalır bir yanı yok bence ve o tür sunucularda oynamıyorum Silmaril diye bir sunucuda oynıcam açılınca sunucu ön tanıtımlarında bak öyle sunuculara zevksiz survival sunucuları diyorsan ben zevksiz survival sunucularında oynuyorum :)
Sunucuya ilk girdiğiniz andan itibaren daha hiçbir şeyi test etmeden kötülemeye başladınız. Sunucumuzda diğer survival sunucularında yapılmamış hatta dünyada yapılmamış özellikler bulunmakta ve siz daha girer girmez kötülemeye başladınız. İstediğiniz sunucuda oynayabilirsiniz. Sizin gibi bir insanın bizim sunucumuzda oynamaması bizim için gurur verici bir şey. Kaliteli oyuncu kitlemizin olmasını severiz. Daha Türkçemizi bile düzgün konuşamıyorsunuz. Yaşınızında seviyesi belli. Ailenize sabırlar diliyorum, çok üzülüyorlardır sizin gibi bir çocukları olduğu için.

okan12k12

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya ilk girdiğiniz andan itibaren daha hiçbir şeyi test etmeden kötülemeye başladınız. Sunucumuzda diğer survival sunucularında yapılmamış hatta dünyada yapılmamış özellikler bulunmakta ve siz daha girer girmez kötülemeye başladınız. İstediğiniz sunucuda oynayabilirsiniz. Sizin gibi bir insanın bizim sunucumuzda oynamaması bizim için gurur verici bir şey. Kaliteli oyuncu kitlemizin olmasını severiz. Daha Türkçemizi bile düzgün konuşamıyorsunuz. Yaşınızında seviyesi belli. Ailenize sabırlar diliyorum, çok üzülüyorlardır sizin gibi bir çocukları olduğu için.
dünyada yapılmamış özelikler mi galiba kuyuda ki bir kurbağasın saldırmak için bir yer bulamayıp türkçemin kötü olmasına laf etmen komik

JJokeRR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 180902
Merhaba, Amnesia Craft ekibi olarak Hikayeli Survival sunucusu açmaya karar verdik. Düz, zevksiz bir Survival açmak yerine oyuncularımıza eğlenceli bir oyun deneyimi sunmak istedik. Sunucumuzda VIP bulunmamakta. Survival modumuzda VIP satmamaya karar verdik çünkü oyunumuzun Pay to Win olmasını istemedik. Ekibimle uzun süredir Minecraft sunucuları geliştirmekte ve daha önce yapılmayan kendi modlarımız üzerinde çalışmaktayız.
Ekli dosyayı görüntüle 180903
İlk doğduğunuz klanın adı Unseld Klanı. Oyunda bir sürü gizli lokasyonlarda farklı farklı klanlar var ve bu klanlara giderek o klanın kendine özel para birimi ile köylülerden alışveriş yapabilir, o köyde takılıp kendinizi koruma altına alabilirsiniz. Bu klanlar gizli lokasyonlarda ve bu lokasyonları bulmak için Unseld klanında yaşayan insanlarla görev yaparak, sohbet ederek bu lokasyonları öğrenebilirsiniz. Bu klanlara gitmek çok önemli çünkü klanlarda farklı farklı güçlerde eşyalar satılmakta.
Ekli dosyayı görüntüle 180904
Burası lokasyonu hala keşfedilmeyen bir kızıl kum köyü. Hala köye yeni görevler, eşyalar eklenmekte. Unseld klanındaki insanlarla konuşup görev yaparak bu gizli klanın lokasyonuna ulaşabilirsiniz. İsterseniz oyunu görevleri yapıp kasılarak, klanları keşfederek oynayabilirsiniz. İsterseniz ise klandan ayrılıp kendi başınıza bir klan kurup, normal bir şekilde oynayabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 180905
Burası Unseld klanındaki bir satıcı. Sikke ve Sikke keseleri ile bu satıcıdan alışveriş yapabilirsiniz. Altınları, Elmasları ve diğer madenleri yine benzer bir satıcıdan dönüştürüp Sikke alıp satıcılarla takas yapabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 180906

Sunucumuzun asıl zevkli kısmı kendi klanınızı krup, base yapıp o baseyi saklamaya çalışmak ya da sürekli seyahat edip başkalarının baselerini bularak onları raidlemek ve hikayenizi buna göre yazmaktır. Sunucumuzda claim bulunmamaktadır bu yüzden baselerinizi iyi saklayın :) Oyuncuları çok fazla sıkmamak için sadece chest koruması bulunmaktadır.

Sunucumuz hala tam bitmiş değil. Yakında sunucumuzun hikayesini anlatan bir video çekip tekrardan konu açacağız. Yeni görevler ve gizli klanlarda satılacak olan güçlü eşyalar ile ilgili çalışmalarımız hala sürüyor. Aynı zamanda takas sistemimizi yenilemekteyiz ve şu an takas sistemimiz deaktif. Sunucumuzla ilgili görüşlerinizi ve yorumlarınız merakla beklemekteyiz. Şu an tam bitmemesine rağmen test etmek amaçlı sunucuya gelebilirsiniz.

IP: amnesiacraft.minecraftoyna.com
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.