Arkadaşlar Herobrine Nasıl Çağrılıyor

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
herobrine eklentili oynuyorsan bir anda karşına çıkabilir modlu oynuyorsan moda göre totem yapman gerekir
tabi eğer versiyonun 1.0 ise 0.0000001 karşına çıkma ihtimali var :D

Trazic

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herobrine diye bir şey yoktur normalde.Fakat bazı modlarda ortaya ruh kumu, etrafına kemik koyuyorsun ve "Herobrine Totem" diye bir obje oluşuyor.Sonra onunla bir kaç objeyi birleştirerek "Herobrine" adlı kişiyi oluşturabiliyorsun.Eğer Mod'u indirdiysen ve totemi yaptıysan senin için link buldum :

DeGeT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardes Herobrine kaldırıldı ama modlu falan oynuyosan sould sand 2 tane üst üste koyuyosun en tepesinede balkabağı

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine diye bir şey yoktur normalde.Fakat bazı modlarda ortaya ruh kumu, etrafına kemik koyuyorsun ve "Herobrine Totem" diye bir obje oluşuyor.Sonra onunla bir kaç objeyi birleştirerek "Herobrine" adlı kişiyi oluşturabiliyorsun.Eğer Mod'u indirdiysen ve totemi yaptıysan senin için link buldum :
Aslında 1.0'da vardı sonra gereksiz yer kaplamasın diye silindi.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Modlu olansa anlatayım.
Önce üst üste 2 altın blok koy.
Sonra üstüne Herobrine Totem'i koy.
En üste Cehennem Taşı koy.
Ve üstünü yak.
Şimşek çakacak ve herobrine totemdeki herobrinenin gözleri kırmızı olacak.

TimeCraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine nasıl çağrılıyor Bilen varmı ?
Herobrine mod olmadan çagirilamaz minecraftnet guncellemelerde defalarca removed herobrine guncellemesi oldu ama bi türlü kafasi almiyanlar var ben herobrineyi gördum vb seklinde Herobrine diye birsey yoktur korkmak için kendinize bahane aramayin

xWaysGamingx

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine mod olmadan çagirilamaz minecraftnet guncellemelerde defalarca removed herobrine guncellemesi oldu ama bi türlü kafasi almiyanlar var ben herobrineyi gördum vb seklinde Herobrine diye birsey yoktur korkmak için kendinize bahane aramayin
Aynen öyle artık yeter Herobrine mod dışında yoktur.