Bad Video Card Drivers

Seaque

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben ekran kartını bozdum galiba bu yüzden ana kartın ekran kartını kullanmak zorundaydım ana kartın güncel ekran driverini indirdim fakat bu hatayı aldım [Bad Video Card Drivers] ne yapabilirim sizce oynamak istiyorum ARTIK!!!

Procyonic_Y

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aynı sorun bendede var kardeşim pcmi w8 e yükselttim ekran kartımın güncel olmasına rağmen minecraft çalışmıyor ! yardımcı olun lütfen

AwzmDanny

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Slim drivers adlı bir program var.Kullanımına internetten bakabilirsiniz.Bu sorunu düzeltiyor.Yani bende düzeltti :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Abi zaten onboard minecraft oynayabileceğini mi sanıyosun sen o kadar PC de kasarken :D
Eğer PC windows xp ise ekran özelliklerinden donanım ivmesini en aşşağı indir.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar çoğunuz durumu yanlış anlamışsınız ordata bir ekran kartı yok dolayısıyla SlimDrivers vs. programlar ile güncelleyemezsin Anakartın da güncel driveri ne ya iyi ce katmış karıştırmışsınız konuyu :D

Eğer windows xp ise dediğimi yap sorun ordatan kalkar driverler ile uğraşma hazır PCnin de içine edersin hele ki Slim Drives'i hiç kurma.

Childs

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bad Video Card Drives Yine Duygulandım Bunu Çözücek Adama Profesör falan derim heralde ayni sorun of

Seaque

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya ana kartın driverlerini yükledim işte neyse dediğini yapıcam onboard'la oynamak harbi zor ama

(Bu arada normalde kasmıyordu)

Seaque

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam beyler o ekran kartı gitti başka anakart taktım bunda açılıyo sorun yok hepinize saolun