Alper Kurt
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam Ben Alper,
şimdi size anlatacağım hikayeyi iyi dinleyin ben anlatayım siz dinleyin başlıyoruz 1334 yılında ocağın birinde ALPER adlı bir çocuk doğdu.Alper "Ben 1-2-3 yaşındaki anılarımı hiç hatırlamam..." demiştir Ama ben size 1 yaşından 111 yaşına kadar olan her şeyi anlatacağım BAŞLAYALIM :
Alper doğduğunda babası onu evine getirir ve onla konuşur:
Hasan Bey (Alper"in Babası) : Bak oğlum ,
burası evin
Alper : guyumh hıhi eevv a.
Hasan Bey (Alper"in Babası) : seni yaramaz
bir anda kapının önünden ayak sesleri gelir veeeee Alper"in annesi :
Ayşe Hatun (Alper"in Annesi) : Bey oğlumuz nasıl ?
Hasan Bey : iyi turp gibi
Alper bir anda babasının sakallarını çekip şöyle der:
Alper : Tuğp
Hasan Bey: : Seni yaramaz
Ayşe hatun : bey bırak Alper uyusun
Hasan Bey : Tamam hanım
Alper beşiğe koyulur 3-4 saat sonra Ayşe Hatun gelir beşiğin yanına:
Ayşe Hatun : oğlum bak yoğurt hazırladım sana
aha çocuk yok Ayşe Hatun aniden "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!" diyerek bağırır yoğurt ise yere düşer
bir anda ne görsün Alper Babasının küçük hançeri elinde ve "Bağbanin harçesi harçe" diyor idi Hasan bey Ayşe hatunun sesini duyup tarladan eve koşar ve ilk lafı :
Hasan Bey : NE OLDU HANIM OĞLUMA BİRŞEY Mİ OLDU?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ayşe Hatun : yok bey bu yaramaz küçük bir numara yaptı
Hasan Bey : O BENİM HANÇERİM DEĞİL Mİ?!
Alper : BağbaşBağbanin harçesi harçe ooo Harçe
Hasan Bey mutlu bir şekilde : Hanım yanlış mı duydum ? BABA MI DEDİ ?!
Ayşe Hatun : evet BEY EVET !
Alper baba demişti aradan zamanlar geçti ve Alper 3 yaşında idi ilk kez emeklemeden yürüyecekti Hasan Bey elinde hançerini unutmuş bir biçimde yatıyor Alper hançeri görüyor onu oyuncak biliyor almak için yürüyor Hasan bey ne görsün Alper yürüyor !
işte böyle geçti bebekliği 10 yaşına varmıştı.Evin işlerini yapıyordu bir gün Ayşe Hatun:
Ayşe Hatun : oğlum gidip ağaç kesip sonrada tarlaya uğrar mısın? ha birde işlerin bittikten sonra şu 15 altın ile demir kılıç yaptır tamam mı?
Alper: Tamam anam giderim
Alper ağaç kesmiş tarlaya gitmekteydi bu işleri çok sevmiyordu yüzden hep tarla yolunda "üfff sıkıcı şeyler birazcık dinlenemiyorum." Alper tarladaki meyveleri toplar iken karşıdaki tarlada bir çocuk gördü ondan yardım istedi ikisi arkadaş oldular böylece
DEVAM EDİCEK...[DOUBLEPOST=1407690095,1407682008][/DOUBLEPOST]2.Bölüm
iken karşıdaki tarlada bir çocuk gördü ondan yardım istedi ikisi arkadaş oldular böylece Alper ilk dostunu kazanmıştı eve döndüğünde garip yaratıklar Alper"in yaşadığı evi yakmış yıkmışlardı Alper içeri girmiş,girdiği gibi babasının kılıcını almış ve yaratıkları kesmiş ve babasını aramıştı bulamadı ev yanıyordu mecburen kaçtı evini yaptı kısa bir süre sonra bir kılıç buldu uzun zamanlar sonra 35 yaşında binlerce insanı toplayıp bir krallık yapıldı krallık gittikçe büyüyordu .Alper bir gün üstünü değiştirir VE Halkın içine karışır bir evde ağırlanır.Adamlar fasulye yaparlar vezir kızar adamlar sultanın evlerinde olduğunu bilmemektedir ama vezirin lafı yüzünden anlarlar adamlar gidip yemek yapıcak ike ALPER "VEZİR BİLMEZ MİSİN ?! BİZDE FAKİRDİK HALK FAKİR DİYE BÖYLE YEMEK YAPARLAR !" bundan 5 yıl sonra BOZKURT ALPER ÖLÜR ÖLDÜKTEN SONRA DEVLETİN ADI BOZKURT DEVLETİ OLARAK ANILIR VE BOZKURT HASAN ARTIK DEVLETİ YÖNETECEKTİR
SORULARINIZI BEKLİYORUM
SİZİ ÇOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM !
şimdi size anlatacağım hikayeyi iyi dinleyin ben anlatayım siz dinleyin başlıyoruz 1334 yılında ocağın birinde ALPER adlı bir çocuk doğdu.Alper "Ben 1-2-3 yaşındaki anılarımı hiç hatırlamam..." demiştir Ama ben size 1 yaşından 111 yaşına kadar olan her şeyi anlatacağım BAŞLAYALIM :
Alper doğduğunda babası onu evine getirir ve onla konuşur:
Hasan Bey (Alper"in Babası) : Bak oğlum ,
Alper : guyumh hıhi eevv a.
Hasan Bey (Alper"in Babası) : seni yaramaz
bir anda kapının önünden ayak sesleri gelir veeeee Alper"in annesi :
Ayşe Hatun (Alper"in Annesi) : Bey oğlumuz nasıl ?
Hasan Bey : iyi turp gibi
Alper bir anda babasının sakallarını çekip şöyle der:
Alper : Tuğp
Hasan Bey: : Seni yaramaz
Ayşe hatun : bey bırak Alper uyusun
Hasan Bey : Tamam hanım
Alper beşiğe koyulur 3-4 saat sonra Ayşe Hatun gelir beşiğin yanına:
Ayşe Hatun : oğlum bak yoğurt hazırladım sana
aha çocuk yok Ayşe Hatun aniden "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!" diyerek bağırır yoğurt ise yere düşer
bir anda ne görsün Alper Babasının küçük hançeri elinde ve "Bağbanin harçesi harçe" diyor idi Hasan bey Ayşe hatunun sesini duyup tarladan eve koşar ve ilk lafı :
Hasan Bey : NE OLDU HANIM OĞLUMA BİRŞEY Mİ OLDU?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ayşe Hatun : yok bey bu yaramaz küçük bir numara yaptı
Hasan Bey : O BENİM HANÇERİM DEĞİL Mİ?!
Alper : BağbaşBağbanin harçesi harçe ooo Harçe
Hasan Bey mutlu bir şekilde : Hanım yanlış mı duydum ? BABA MI DEDİ ?!
Ayşe Hatun : evet BEY EVET !
Alper baba demişti aradan zamanlar geçti ve Alper 3 yaşında idi ilk kez emeklemeden yürüyecekti Hasan Bey elinde hançerini unutmuş bir biçimde yatıyor Alper hançeri görüyor onu oyuncak biliyor almak için yürüyor Hasan bey ne görsün Alper yürüyor !
işte böyle geçti bebekliği 10 yaşına varmıştı.Evin işlerini yapıyordu bir gün Ayşe Hatun:
Ayşe Hatun : oğlum gidip ağaç kesip sonrada tarlaya uğrar mısın? ha birde işlerin bittikten sonra şu 15 altın ile demir kılıç yaptır tamam mı?
Alper: Tamam anam giderim
Alper ağaç kesmiş tarlaya gitmekteydi bu işleri çok sevmiyordu yüzden hep tarla yolunda "üfff sıkıcı şeyler birazcık dinlenemiyorum." Alper tarladaki meyveleri toplar iken karşıdaki tarlada bir çocuk gördü ondan yardım istedi ikisi arkadaş oldular böylece
DEVAM EDİCEK...[DOUBLEPOST=1407690095,1407682008][/DOUBLEPOST]2.Bölüm
iken karşıdaki tarlada bir çocuk gördü ondan yardım istedi ikisi arkadaş oldular böylece Alper ilk dostunu kazanmıştı eve döndüğünde garip yaratıklar Alper"in yaşadığı evi yakmış yıkmışlardı Alper içeri girmiş,girdiği gibi babasının kılıcını almış ve yaratıkları kesmiş ve babasını aramıştı bulamadı ev yanıyordu mecburen kaçtı evini yaptı kısa bir süre sonra bir kılıç buldu uzun zamanlar sonra 35 yaşında binlerce insanı toplayıp bir krallık yapıldı krallık gittikçe büyüyordu .Alper bir gün üstünü değiştirir VE Halkın içine karışır bir evde ağırlanır.Adamlar fasulye yaparlar vezir kızar adamlar sultanın evlerinde olduğunu bilmemektedir ama vezirin lafı yüzünden anlarlar adamlar gidip yemek yapıcak ike ALPER "VEZİR BİLMEZ MİSİN ?! BİZDE FAKİRDİK HALK FAKİR DİYE BÖYLE YEMEK YAPARLAR !" bundan 5 yıl sonra BOZKURT ALPER ÖLÜR ÖLDÜKTEN SONRA DEVLETİN ADI BOZKURT DEVLETİ OLARAK ANILIR VE BOZKURT HASAN ARTIK DEVLETİ YÖNETECEKTİR
SORULARINIZI BEKLİYORUM
SİZİ ÇOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM !
Son düzenleme: