Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazık diyorum başka bir şey demiyorum. (Sürüm 1.11 çıkıyor, adamlar hala 1.7'den kurtulamadılar)

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yazık diyorum başka bir şey demiyorum. (Sürüm 1.11 çıkıyor, adamlar hala 1.7'den kurtulamadılar)
Asıl sana yazık kardeşim. ister 1.7 yaparım ister 1.8 ister 1.10 ister 1.11 beğenen indirir.
Senin gibi düşünmez herkes tek kelime ( düşünceler ve renkler tartışılmaz cahiliyetci seniğ)

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

1.10 un tuttuğuna inanıyorsan, sen yap. Oyuncu kitlen yüksek olursa geliriz. 1.9 dan sonra çökezledi minecraft. Türk halkı için. Pvp sistemi gerçekten kötü... Tamam 1.7 de oynamıyoruz ama 1.8 ideal!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
1.9'dan sonra çökezledi diyen arkadaş,oyuna sadece kuş bakışı bakıyorsun sanırım?
Oyunu 1.4.7'den beri oynuyorum ben,bu yıl bıraktım. 1.9 ve 1.11 arası sürümler minecraft'ı pixellikten kurtaracak özelliklere sahip. 1.4.7 zamanında camların renklisi bile yoktu. 1.7'den sonra düzeldi oyun,1.9 ve 1.11 sürümleri gereğinden fazla iyi.(BKZ: Çift El,Kanat,Çeşitli bloklar,Yeni çıkan oyunu pixellikten çıkaran dünya moduna alan modlar.)

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.9'dan sonra çökezledi diyen arkadaş,oyuna sadece kuş bakışı bakıyorsun sanırım?
Oyunu 1.4.7'den beri oynuyorum ben,bu yıl bıraktım. 1.9 ve 1.11 arası sürümler minecraft'ı pixellikten kurtaracak özelliklere sahip. 1.4.7 zamanında camların renklisi bile yoktu. 1.7'den sonra düzeldi oyun,1.9 ve 1.11 sürümleri gereğinden fazla iyi.(BKZ: Çift El,Kanat,Çeşitli bloklar,Yeni çıkan oyunu pixellikten çıkaran dünya moduna alan modlar.)
Çökzeledi deme amacım ne biliyor musun? Pvp sistemi kötü ve oyuncu kitlesi bu yüzden beğenmeyip 1.9 u seçmiyor. Şahsen bende öyle vur bekle vur bekle çok saçma.

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1.7 de minecraft client fazla kastirma gibi sorunu yoktu ve ben 1.3.1 den beri oyniyorum arkadaşım.
minecraft 1.8 de açilirken (CPU) işlemciyi aşırı derecede kullaniyor ister crackli ister premium
minecraft 1.10 dada aynı şekilde aşırı yükleniyor senin dedigin özelikler eklenince sistem gereksinimleri aşiriya kaçtıgı için
bazı oyuncular 1.7 1.8 standart bir şekilde oynamayi tercih ediyor:para::şapka: