Cracklilere kötü haber

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır , mineshafter ın yapımcıları oyunun yeni versiyonlarınında hacklaneceğini söylüyorlar. kimse öyle bir yanılgıya kapılmasın yeni altarnetif yollar kesinllikle çıkacaktır

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
eğer crack giderse bizde yeni sürümü oynamayız eski sürümlerde kalırız yani minecraftı bırakmam

ha sen daha 1.5.1 de falan bekle onlar minecraft 1.9 da modsuz uçak falan koysunlar ne de olsa minecraftta gelişme mevcut hem oyunda hem de versiyonlarda önce tahat eşyalarla başlıyon sonra redstone sistemleri çiftlikler elmas eşyalar falan ayrıca sanırım artık mojangın fazla abartmadan modlardaki eşyaları oyuna ekleyececeğini düşünmeye başladım çünkü captain sparklez (ünlü 3 milyon subscriberlı minecraft starı) bir videosunda 1.6 da AT geleceğini söylemişti biliyosunuz ki bir at modu var...

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende bi ara almayı düşünmüştüm parayıda biriktirmiştim tam vardı para ertesi gün almaktan vazgeçtim ne hikmetse artık

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu konu bence fazla uzadı öyle bir şey yapmazlar bence daha fazla bu konuyu gereksizleştirmeyelim

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Beyler gereksiz tartışmaya giriyorsunuz. Yeni launcher da cracklendi çoktan.

BeŞiKtAşK

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lan 1.6 çıkmasın (karneden sonra çıksın) pre alcam lan ben fiyat artar aman yarabbi